Startlaphoz Csatlakozz!

Az új médiaszolgáltató legalább 20-30 főtől válik meg

Újabb kirúgások a közmédiában

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 01. szerda, 10:23

Mától Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. néven egyesül a négy közszolgálati médiaszolgáltató, azaz a Magyar Televízió Nonprofit Zrt., a Magyar Rádió Nonprofit Zrt., a Magyar Távirati Iroda Nonprofit Zrt. és a Duna Televízió Nonprofit Zrt – írja a Válasz.

  A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. társaság rádiós, televíziós, online és hírügynökségi szolgáltatást egyaránt nyújt.
 
  Az egyesülés sokaknak fájni fog: úgy tudni, hogy az új médiaszolgáltató legalább 20-30 főtől válik meg hamarosan. És a vezetői körben is változások lesznek: a vezérigazgatói poszton a Duna jelenlegi vezérigazgatója, Dobos Menyhért folytathatja, a televízióért Medveczky Balázs, a hírügynökségért Gazsó L. Ferenc lesz igazgatóként felelős, ugyanakkor a rádiónál még nem tudni, ki lehet a befutó, mivel információink szerint Jónás István, a Magyar Rádió Nonprofit Zrt. eddigi vezérigazgatója más feladatot kaphat.

Forrás: Válasz

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Újabb kirúgások a közmédiában.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector