Startlaphoz Csatlakozz!

Felhívják a figyelmet a közpénzek pazarlására

Kizárták a szakszervezeteket a busztenderből

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. március 29. csütörtök, 17:54

A BKV Zrt-nél működő Szakszervezetek a nyilvánosság felé fordulnak annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet esetleges közpénzek pazarlásának, hűtlen kezelésének megelőzésére!

    A BKV Zrt vezérigazgatója március 5-én a fővárosi közgyűlés rendeletére hivatkozva a BKK és a BKV által közös ajánlatkérőként indított busztender lefolytatásához a BKV részéről delegált közreműködők körének módosításának indokoltságára tekintettel a szakszervezeti bírálóbizottsági tag jelölését visszavonta!

    A Szakszervezetek felhívták a figyelmet arra a tényre, hogy a Budapest közlekedésszervezési feladatainak ellátásáról szóló rendelet csak 2012 április 1-én lép hatályba, — ameddig a bírálati folyamat terv szerint már le is zajlik — és ezután a dátum után már csak a szerződéskötésekre kerül sor, valamint tájékoztatást kértünk arra vonatkozóan, hogy a bírálóbizottságban még milyen személyi változás történt. Választ a mai napig nem kaptunk, így joggal feltételezzük, hogy csak és kizárólag a Szakszervezeteket zárták ki a bírálóbizottságból, annak érdekében, hogy a BKV Zrt számára előnytelen szerződéskötést ne nehezítsék!

    Tavaly. január 25-i fővárosi közgyűlés 45. napirendi pontjának előterjesztője dr. György István főpolgármester-helyettes is felhívta a figyelmet, hogy a kiszervezés várhatóan összességében drágább szolgáltatást jelent annak ellenére, hogy a bér és járulékkiadások területén megtakarítást említ. Tapasztalatból építkező véleményünk szerint mindez a szürkegazdaság folyamatát erősítheti, ami ellen határozottan tiltakozunk!

    Szakszervezeteinknek továbbra is az a célja, hogy a Fővárosi közösségi közlekedés a lehető legoptimálisabb és az utazóközönség számára is a lehető legolcsóbb, legszínvonalasabb és legbiztonságosabb rendszerben üzemeljen. Mivel a folyamatok ellenkező irányt mutatnak, ezért elengedhetetlennek tartjuk a társadalom ilyen értelmű tájékoztatását!

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Kizárták a szakszervezeteket a busztenderből.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector