Startlaphoz Csatlakozz!

Magyar Szakszervezeti Szövetség: Soha többé becsapva, soha többé kisemmizve!

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 19. péntek, 14:36
A 2016-os költségvetési tervben sem az egészségügyre, sem a szociális területre szánt források nem adnak reményt a bennük dolgozók tisztes, megérdemelt, szükséges anyagi és erkölcsi megbecsülésére és a társadalom tagjainak színvonalas és biztonságos egészségügyi ellátására.

Július elsején, a Semmelweis-napon – az egészségügy ünnepén – újabb demonstrációt szerveznek az ágazat dolgozói. Béremelést, az egészségügyi életpályamodell bevezetését, tisztességes munkakörülményeket, a biztonságos betegellátás követelményét nyújtani tudó egészségügyi rendszert és intézményeket követelnek a maguk, és a társadalom tagjainak érdekében.
 
A Magyar Szakszervezeti Szövetség Szövetségi Tanácsa teljes mértékben egyetért az egészségügyi szervezetek követeléseivel, az ügy mellett cselekvő szolidaritást vállal. Hiszen a megfelelő minőségű és mindenki számára elérhető egészségügyi ellátás szolgálja kizárólag a betegek, a rászorulók, a fiatalok és idősek, vagyis a társadalom egészének érdekét.
Mindezek miatt követeljük, hogy biztosítsa a kormány:
- az egészségügyben dolgozók számára a munkájuk értékével megegyező keresetet, bérezési rendszert, színvonalas munkakörülményeket, megnyugtató emberi és szakmai jövőt.
- A mindenki által egyformán elérhető, jó minőségű ellátás feltételeit, biztonságos és hálapénz-mentes egészségügyet.
 
A Magyar Szakszervezeti Szövetség felhívja tagszervezeteit, azok tagságát és felkéri a lakosságot, hogy vegyenek részt a 2015. július 1-jei demonstráción és személyes jelenlétükkel támogassák az egészségügyben dolgozók követelését az egész társadalmat, a jövőnket szolgáló ügyet.
 
Budapest, 2015. június 19.
 
Magyar Szakszervezeti Szövetség
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Magyar Szakszervezeti Szövetség: Soha többé becsapva, soha többé kisemmizve! .
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector