Startlaphoz Csatlakozz!

Új szakszervezeti tagcsoport alakult a Baranya Megyei LIGA Szakszervezetnél

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. március 06. csütörtök, 15:33
2014. március 3-án a Pick Szeged Zrt. pécsi üzemének munkavállalóinak többsége úgy döntött, hogy a LIGA megyei szervezetének segítségével maguk mögött hagyják a régi idők szakszervezeti modelljét és új lendületet vesznek a munkavállalók eredményesebb érdekvédelme érdekében.
 
    A megújulást vágyók elszántságát mi sem példázza jobban, mint az a tény, hogy pár nap alatt több mint háromszázan töltötték ki a belépési nyilatkozatot. Ezzel a Baranya Megyei Liga Szakszervezet – a korábbi terminológiával élve – reprezentatív (kollektív szerződés kötésre jogosult) szakszervezetté vált a Társaságnál. Habár a tagcsoport a pécsi üzemben alakult, tevékenységi körét nem korlátozza az üzem területére. Buzdítanak mindenkit az országban, aki a húsipari-élelmiszeripari ágazatban valódi érdekvédelem nélkül van, vállaljon érték-és érdekközösséget , és lépjen be a tagcsoportba, ezzel is erősítve a kitűzött cél elérését, ami az egész ágazat érdekvédelmének az erősítése.

    A szakszervezeti csoport Bibók Istvánt választotta meg képviselőnek. A csoport megalakulását és a képviselő megválasztását a Szakszervezet bejelentette a munkáltatónak.  Az alapítók remélik, hogy a Társaságnál a munkaügyi kapcsolatok új szereplőjét konstruktív légkör fogadja majd, ami segíti a partneri viszony kialakítását.

LIGA Szakszervezetek

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Új szakszervezeti tagcsoport alakult a Baranya Megyei LIGA Szakszervezetnél.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector