Startlaphoz Csatlakozz!

Google-effect a munkahelyen

 Asztali foci, tetőtéri bárok és pihenősarkok egyre több és több irodában jelennek meg. Az, hogy ezeket a teljesítmény kulcsának, vagy figyelemelterelő dolgoknak tartjuk, ma már leginkább a vállalati kultúrától függ – írja az mfor.hu.

Bővebben




Teljes ünnep, részmunka

A munka ünnepén arra gondoltunk, hogy a virsli és a majális mellé azt gondoltuk, felteszünk egy amolyan munka-ünnepi kvízkérdést: A holland dolgozók több mint fele így dolgozik, miközben a magyaroknak kevesebb, mint 6 százaléka. Mi az? 

Bővebben




Megéri hazaköltözniük a külföldön dolgozóknak?

Munkával, repülőjeggyel és albérlettel csalogatná haza a kormány a külföldön dolgozó fiatalokat. A kérdés csupán annyi: megéri-e hazaköltözniük?-  tette fel a kérdést a sonline.hu.

Bővebben




Jövőre sem emelkedik a közalkalmazotti bér

A megszabott határidő utolsó napján, április 30-án a magyar kormány benyújtotta Brüsszelnek a konvergencia-programot, amelyből kiderül, hogy idén és jövőre nem, de - a következő választásokra tekintettel - 2017-ben és 2018-ban jelentős adócsökkentést terveznek. A közalkalmazotti bérek emelését ugyan nem tervezik, viszont a nyugdíjasok jövőre is csekély, 1,6 százalékos járadékemelésre számíthatnak – írja a Népszava.

Bővebben




Szekszárdi az év szakszervezeti vezetője

Balogh Péter, a Helyiipari és Városgazdasági Dolgozók Szakszervezete 2000 (HVDSZ 2000) Alisca Terra Kft-nél működő alapszervezetének titkára kapta Az év szakszervezeti vezetője 2015 kitüntetést a Kaposváron tartott regionális ünnepségen – írja a teol.hu.

Bővebben




Brutálisra sikeredett a majális

Több európai országban is botrányosra sikerültek a május elsejei rendezvények. Törökországban összecsaptak a felvonulók és a rendőrök, Görögországban sztrájkot hirdettek, a francia nacionalisták vezetőjét pedig saját apja és félmeztelen aktivisták is megzavarták beszéde közben – írja az mno.hu.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector