Startlaphoz Csatlakozz!

Havonta átlagosan 200 ezer embert foglalkoztatnak a programban

Fidesz: garantáltan folytatódik a közfoglalkoztatási rendszer

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. július 15. kedd, 18:11

A közfoglalkoztatás folytatódik, és az erre szánt forrásokat a kormány biztosította - közölte a Fidesz kedden az MTI-vel.

    A közleményben az áll: a kormány vállalta, hogy az idén havonta átlagosan 200 ezer embert foglalkoztat a programban, erre pedig a tavalyinál 51 milliárd forinttal többet, összesen 230 milliárd forintot fordít.

    A programot ért ellenzéki kritikákra válaszul azt írták: a Gyurcsány-Bajnai kormányok foglalkoztatáspolitikája volt az, amely tönkretette az országot, „nyomorba taszította” és munkanélküliségre ítélte emberek tízezreit. Kormányzásuk alatt duplájára nőtt a munkanélküliség, csökkent a fizetések értéke és munkahelyteremtés helyett „megalázóan” alacsony segélyt osztottak - fűzték hozzá.

    „A Fidesz-kormány ezzel szemben minden lehetséges eszközzel azon dolgozik, hogy mindenki, aki tud és akar, az dolgozhasson” - áll a közleményben. 

    Több ellenzéki párt is bírálta a közfoglalkoztatási program miatt a kormányt kedden. Az MSZP, a Lehet Más a Politika (LMP) és az Együtt-PM szövetség közleményben fejezte ki tiltakozását arra reagálva, hogy a Magyar Nemzet a Belügyminisztérium tájékoztatása alapján azt írta, várhatóan teljesül az a kormányzati célkitűzés, hogy 2014-ben átlagosan havi 200 ezer ember juthasson közfoglalkoztatáshoz.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Fidesz: garantáltan folytatódik a közfoglalkoztatási rendszer.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector