Startlaphoz Csatlakozz!

Új fegyverrendszereket használnak majd

Hende Csaba szerint az új életpályamodell méltóbb javadalmazást is hoz

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. július 28. hétfő, 08:08

A honvédelem területén hosszas egyeztetés után hamarosan elindul az új életpályamodell, ami méltóbb javadalmazást is jelent - mondta a honvédelmi miniszter szombaton Veszprémben, a Szentháromság téren rendezett altisztavató ünnepségen.

    Hende Csaba hangsúlyozta, a haza azt kéri az altisztektől: szolgálják elkötelezetten, teljes erejükből és legfőképpen sikeresen. Utalt arra, hogy a következő évtizedekben új fegyverrendszereket fog az ország használatba állítani, amelyek használata és működtetése is az altisztek fontos feladata közé tartozik majd.

    Emlékeztetett arra, hogy kilencven évvel ezelőtt a Veszprémhez tartozó Jutason indult meg 1924. november 15-én az altisztek intézeti képzése. Az altisztek innentől számítják az új típusú történelmüket. Az erős akarat csak erős hitből fakad, ezt tanulhatjuk Jutastól - hangoztatta a honvédelmi miniszter.

    Benkő Tibor vezérezredes, vezérkari főnök az altisztekhez intézett szavaiban kiemelte: ezt a nagyszerű hivatást csak lelkiismeretesen, becsületesen, bátorsággal, hazaszeretettel és elkötelezettséggel lehet végezni.

    A rendezvényen 32 nappali iskolarendszerű hivatásos és 74 tanfolyami képzésben sikeres vizsgát tett, szerződéses legénységi állományú katona tett ünnepélyes esküt és kötelezte el magát a haza fegyveres védelme iránt.

    Az idén először a kétéves iskolarendszerű képzésben kiválóan végzett egyik altisztjelölt átvehette a Honvéd Vezérkar által adományozott altiszti kardot, amelyet ebben az évben Gál Adrienn híradós őrmester kapott meg.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Hende Csaba szerint az új életpályamodell méltóbb javadalmazást is hoz.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector