Startlaphoz Csatlakozz!

Nem működhet olyan pénztár, ahova a tagok nagy része nem fizet be rendszeresen tagdíjat

Havi 500 forintért tarthatjuk meg a nyugdíjpénzünket

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. január 09. péntek, 08:18

Havi 500 forintban állapította meg a kötelező tagdíjat a legnagyobb még meglévő nyugdíjpénztár. Az erről szóló tájékoztatást már elküldték az ügyfeleiknek, és a számlaszámot is feltüntették, ahova befizethetik a kért összeget – írja az Origo.
   A tavalyi törvényi változásokra reagálva vezet be tagdíjat a Horizont Magánnyugdíjpénztár. A módosítás után már nem működhet olyan pénztár, ahova a tagok nagy része nem fizet be rendszeresen tagdíjat.
 
  A tagdíj nagy része a pénztártag nyugdíjcélú megtakarítását gyarapítja, 2,5% kerülhet levonásra a pénztár működési költségeinek fedezésére. A 6000 forintos éves tagdíjból így 150 forintot érvényesítünk működési kiadásokra, a fennmaradó összeg a pénztártag egyéni számlájára kerül jóváírásra, mint a pénztártag nyugdíjcélú megtakarítása. A tagdíjat akkor is visszakapja, ha a későbbiekben visszalép a tb-nyugdíjrendszerbe – hívja fel a figyelmet a pénztár.
 
Működési támogatást is fizetni kell
 
  A pénztár továbbra is kéri a tagjait, hogy a fenti összeg mellett a pénztár működése érdekében fizessenek be további havi 500 forint támogatást is.
 
A Budapest Magánnyugdíjpénztár 1000 forintot kér
 
   De ezt is egy évre. Tehát havi 83,3 forintos tagdíjat javasol a pénztár. A tájékoztatókban olvasható a pénztár számlaszáma, és hogy hogyan fizethetjük be ezt az összeget.

Forrás: Origo

 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Havi 500 forintért tarthatjuk meg a nyugdíjpénzünket.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector