Startlaphoz Csatlakozz!

Országszerte többen futnak a pénzük után

Nincs pénze a Kliknek: több hetet késik egyes tanárok fizetése

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 01. szerda, 09:31

Bár a köznevelési államtitkárság és a Klik azt mondja: prioritásként kezelik a személyi kifizetéseket és folyamatosan rendezik a tartozásokat, így is több tanár fut országszerte a fizetése után. Olyan is van, akinek még a májusi bére sem érkezett meg.

  Még májusi fizetését sem kapta meg egy közgazdasági ismereteket a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) egyik intézményében - határozott idejű szerződéssel - tanító tanár, aki az RTL Klub Híradójának nyilatkozott.
 
  Azt mondta, a tanév eleje óta tapasztalható, hogy több hetet késnek a fizetések, több tanárról is tud, akik ugyanígy jártak. Megpróbált utánajárni, hogy miért késnek a bérek, azt a választ kapta, hogy a Kliknek annyira nincsen pénze, hogy még határidőt sem tudnak megadni a teljesítésre.
 
  A Híradónak Mendrey László, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) elnöke megerősítette, hogy országszerte többen futnak a pénzük után, ennek oka pedig a pénzhiány a Klikél.
 
 A köznevelési államtitkárság és a Klik a Híradóval azt közölte: prioritásként kezelik a személyi kifizetéseket és folyamatosan rendezik a tartozásokat.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Nincs pénze a Kliknek: több hetet késik egyes tanárok fizetése.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector