Startlaphoz Csatlakozz!

1500 vendéget várnak

Jótékonysági programot szervez kollégái részére a Magyar Rendvédelmi Kar

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. augusztus 01. szombat, 09:12

Jótékonysági rendezvény keretében a Fővárosi Nagycirkuszban és a Fővárosi Állatkertben látják vendégül vasárnap a Magyar Rendvédelmi Kar (MRK) szociálisan érintett kollégáit és családtagjait.

    A szervezet azzal kereste meg a két intézményt, hogy járuljanak hozzá és tegyék lehetővé a rendvédelemben dolgozó, szociálisan érintett kollégák, a rendvédelem hősi, szolgálati halottainak hozzátartozói, továbbá a nagycsaládos munkatársak számára, hogy részt vehessenek egy egész napos jótékonysági rendezvényen - mondta el Dobson Tibor, a Magyar Rendvédelmi Kar elnöke az MTI-nek.

    A két intézmény közreműködésével 1500 vendéget várnak a vasárnapi programra, amelynek keretében délelőtt a cirkusz aktuális előadását tekinthetik meg a családok, délután pedig az állatkert látja őket vendégül térítésmentesen.

    „A Magyar Rendvédelmi Kar egyik fő célja a szakmai képviseleten túl a közösségépítés, közösségerősítés, ezért szervezünk ilyen eseményeket hagyományteremtő szándékkal” - emelte ki az elnök, aki arról is beszélt, hogy tavaly az operettszínházba, idén pedig a József Attila Színházba szerveztek hasonló programot.

    Mint mondta, szeretnék továbbá minden évben vendégül látni kollégáikat gyermekeikkel együtt egy adventi programon is. Idén ennek első eseményeként november végén az Oszi boszi, a repülő nagyanyó című előadást láthatják majd a vendégek a Budapesti Operettszínházban.

    A jótékonysági program költségeit az MRK fedezi, az intézmények pedig kedvezményes jegyárakkal csatlakoznak a jótékonysági akcióhoz.
 


Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Jótékonysági programot szervez kollégái részére a Magyar Rendvédelmi Kar.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector