Startlaphoz Csatlakozz!

Pedagógusok Szakszervezete

Segélykiáltás Szigetszentmiklósról

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. április 05. csütörtök, 10:01

A szigetszentmiklósi gimnázium esete mutatja, hogy elhibázott, súlyos lépés volttanév közben igazgatói pályázatot kiírni és a helyi tantestület lépése egy segélykiáltás – mondta a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában Galló Istvánné a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke.

     A szigetszentmiklósi intézménnyel elindult valami, aminek folytatása lesz és ennek a gyerekek fogják a kárát látni. Galló Istvánné emlékeztetett, tanév közben 214 iskola került megyei fenntartásból a kormányhivatalokhoz és ezekben az intézményekben valamennyi igazgató tisztsége megszűnt és pályázatot írtak ki rá. Gallóné elmondta, a vezetőváltás tanév közben nem szerencsés, ez rendkívüli hangulatot hoz az intézményekben. Réthelyi Miklós a terület felelőse megtehette volna, hogy nem íratja ki a pályázatot, amelyre 30 nap állt rendelkezésre. Ez sem a pályázatra, sem az elbírálásra nem volt elegendő, ki is derült, hogy 9 megyében eredménytelen volt a pályáztatás.
 
    A szakszervezeti vezető felhívta a figyelmet arra, hogy van egy rendelet, amely szerint érvénytele pályázat esetén meg lehet bízni a korábbi igazgatót a tevékenység ellátásával a következő pályázat kiírásáig.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Segélykiáltás Szigetszentmiklósról.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector