Startlaphoz Csatlakozz!

Itt a határidő

Dönteniük kell a magán-nyugdíjpénztári rendszerben maradt tagoknak

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. március 28. szerda, 14:51

Vészesen közeleg a március 31-ei határidő, amíg a 100 ezer, még a kötelező magán-nyugdíjpénztári rendszerben maradt tagnak döntenie kell, hogy ebben a rendszerben tartja a megtakarítását, vagy mégiscsak visszautalja azt az állami rendszerbe - olvasható a gazdasagiradio.hu-n.

   A reálhozam és a tagdíj-kiegészítés most is adómentesen felvehető, az önkéntes magán-nyugdíjpénztári rendszerbe utalt összeg után pedig jár a 20 százalékos állami kiegészítés. Ha viszont valaki kitart a korábbi magánszámlája mellett, az egy 14 hónapos időszakot nézve, csak az állami nyugdíjának a 75 százalékára lesz jogosult. Áprilistól kezdve viszont már számukra is jár a 100 százalékos állami nyugdíj.

   Banai Péter Benőt, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára kérte Cserkő Rita, hogy vázolja, a kissé bonyolult szituációt.

Forrás: gazdasagiradio.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Dönteniük kell a magán-nyugdíjpénztári rendszerben maradt tagoknak.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector