Startlaphoz Csatlakozz!

„Nem vagyunk gépek”

Megtiltja a vasárnapi munkavégzést alkalmazottainak a Goldman

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. március 26. hétfő, 12:30

A világ egyik vezető befektetési bankja, a Goldman Sachs továbbra is attraktív munkaadó kíván maradni és a munkaerőpiacon az elérhető legjobb alkalmazottakat kívánja megszerezni, ezért a jövőben megtiltják a vasárnapi munkavégzést németországi alkalmazottaiknak, a hétvégi munkát pedig mostantól engedélyeztetniük kell a munkavállalóknak, írja a Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung cikke alapján a portfolio.hu.

Tilos lesz a vasárnapi munkavégzés, a hétvégi munka pedig engedélyköteles lesz a Goldman német munkavállalóinak, mondta Alexander Dibelius a Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitungnak.

A befektetési bankok között egyre élesebb a verseny a jól képzett munkaerőért, ezért a pénzintézetek különböző juttatásokkal és csökkentett munkaidővel igyekeznek vonzóbbnak tűnni. A Goldman irodáit mostantól csak extrém helyzetekben kereshetik fel az alkalmazottak, vasárnaponként tilos a bejárás, szombatonként is csak külön engedéllyel végezhetnek munkát a befektetési bank alkalmazottai. „Nem vagyunk gépek” - húzta alá Dibelius.
 

Forrás: portfolio.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Megtiltja a vasárnapi munkavégzést alkalmazottainak a Goldman.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector