Startlaphoz Csatlakozz!

Április 16.

Itthoni és külföldi munkákat is kínál majd a Debreceni Egyetem állásbörzéje

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. április 11. péntek, 14:27
 
 A TEVA gyógyszergyárnak régi és szoros kapcsolata van a Debreceni Egyetemmel. Az intézmény két kihelyezett tanszéke működik az üzemben, emellett termelési gyakorlatra is várják a hallgatókat, valamint lehetőségük van a végzősöknek arra, hogy a cégnél írják meg szakdolgozatukat – írja a dehir.hu.
     - Mi a kezdetektől kapcsolatban vagyunk a hallgatókkal, így mi is és a hallgatók is könnyebben eldönthetjük, hogyan folytatjuk az együttműködést – mondta Kaszás Mihály, a TEVA Gyógyszergyár Zrt.  vezérigazgatója.
 
   A TEVA gyógyszergyár lesz az egyik legnagyobb kiállító a Debreceni Egyetem állásbörzéjén jövő szerdán. A rendezvényre rekordszámú, 80 cég illetve szervezet jelentkezett. Érdeklődőkből sincs hiány, hiszen már háromezer hallgató regisztrált előzetesen a börzére. A Debreceni Egyetem rektora szerint nagyon fontos, hogy ne csak a képzésen vegyenek részt a hallgatók, hanem megismerhessék a munkaerő-piaci elvárásokat és igényeket is.
 
   - Ha az egyetem a lehetőségeihez mérten hozzájárul ahhoz, hogy sikeres emberek legyenek a hallgatókból, akkor az együttműködés  fontos része az egyetem tevékenységének – mondta Szilvássy Zoltán, a Debreceni Egyetem rektora.
 
   Az április 16-i egyetemi börzén nem csak álllás- illetve gyakorlati helyekkel várják majd a kiállítók az érdeklődőket, a hallgatók több cégnél próba állásinterjún vehet részt és az önéletrajz megírásához is segítséget kaphatnak majd.
 
Forrás: dehir.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Itthoni és külföldi munkákat is kínál majd a Debreceni Egyetem állásbörzéje.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector