Startlaphoz Csatlakozz!

Közlekedési Szakszervezetek Országos Szövetsége: A korkedvezmény felszámolása veszélyes játék

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. december 03. szerda, 08:33
Ott lesz a korkedvezményes nyugdíjért szervezett békés menetben a Közlekedési Szakszervezetek Országos Szövetsége is. A KSZOSZ a rendszer felszámolásának megakadályozására radikálisabb lépést is szorgalmaz.

    A közlekedési szövetség az elmúlt években az egyik élharcosa volt a korkedvezményes nyugdíjrendszer megmentésének, folyamatosan érvelt, tárgyalt, petíciókat írt és több tüntetést is szervezett, hogy felhívja a figyelmet az ügy fontosságára. Amennyiben a kormány úgy dönt, hogy felszámolja a kedvezményt, nemcsak az idősödő, a közúti forgalomban több évtized alatt megromlott idegállapotú járművezetőket sodorja veszélybe, hanem a közlekedés minden szereplőjét, elsősorban naponta több tízezer utast – hívja fel a figyelmet a szervezet elnöke, Nemes Gábor. A korkedvezmény felszámolása veszélyes „játék”. Ezért a KSZOSZ-nél döntöttek: amennyiben a minisztériumtól a szövetség december 4-ére összehívott kongresszusára nem érkezik biztató válasz a kedvezmény megtartására, radikálisabb módszerrel fogják kikényszeríteni azt. A KSZOSZ most még békésen együtt fog tüntetni a korkedvezmény intézményéért a többi közlekedési szakszervezettel, s ezzel egy időben megkezdi egy hatásosabb országos összefogás előkészítését. 

    Kiadó: Közlekedési Szakszervezetek Országos Szövetsége (KSZOSZ)
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Közlekedési Szakszervezetek Országos Szövetsége: A korkedvezmény felszámolása veszélyes játék.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector