Startlaphoz Csatlakozz!

Magyar Szolidaritás Mozgalom: Civil Országértékelő március elsején

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2012. február 24. péntek, 16:17
A Magyar Szolidaritás Mozgalom Civil Országértékelő címmel a magyar demokrácia, a gazdaság és a magyar társadalom helyzetéről neves szakemberek közreműködésével tart országértékelő rendezvényt 2012. március 1-én.

    A Magyar Szolidaritás Mozgalom álláspontja szerint 2012-re az ország eljutott odáig, hogy állampolgárai félelemben és létbizonytalanságban élnek, az elhibázott gazdaságpolitika családok százezreit lehetetleníti el, mindeközben pedig a magyar demokrácia intézményrendszerét a mindent fölfaló, maga alá gyűrő orbáni rendszer gépezete fenyegeti.

    A gazdasági élet szereplői, a kultúra, az oktatásügy, az egészségügy, az önkormányzatok, de még az államapparátus is a gyakran változó törvényi és gazdasági keretek csapdájában vergődik, világos, hogy a kormánypolitika még ma sem vállalja a szembenézést a szociális állapotok romlásával, a regionális egyenlőtlenségek növekedésével, a nagy ellátórendszerek elégtelen működésével, ehelyett folyamatosan a múltba réved, és bűnbakokat, ellenségeket keres és nevez meg.

    A Magyar Szolidaritás Mozgalom fontosnak tartja, hogy átfogó képet kapjunk az ország jelenlegi állapotáról. A civil lakosság március 10-én a Kossuth téren értékelni fogja a kormány teljesítményét, az ország helyzetét; március 1-én pedig a Szolidaritás szervezésében civil szervezetek vezetői, neves szakemberek, szakmai intézetek munkatársai fognak átfogó képet festeni a mindnyájunkat érintő kérdésekről.
 
Az esemény és időpontja:     2012. március 1. 14 óra
Az esemény helyszíne:         1068. Budapest, Benczúr utca 45., 4. emelet
A beszélgetést mederben tartja: Vicsek Ferenc
Akik az országot értékelik:

- Bitó László – közíró – Az ország mentális állapota.
- Kónya Péter – mozgalmi vezető – Társadalompolitikai helyzetértékelés.
- Majtényi László – alkotmányjogász – A jogállamiság állapota Magyarországon.
- Petschnig Mária Zita – közgazdász – Az ország gazdasági helyzete.
- Szűcs Viktória – szakszervezeti vezető – A munkavállalók helyzete.
- Tétényi Éva – polgármester – Önkormányzatok helyzete (mindenki esztergomi).
- Törzsök Erika – szociológus – Nemzet- és nemzetiségi politika.

Az esemény a sajtó munkatársai számára nyitott.  
Budapest, 2012. február 24.
Magyar Szolidaritás Mozgalom

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Magyar Szolidaritás Mozgalom: Civil Országértékelő március elsején.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector