Startlaphoz Csatlakozz!

Az MTVA szakszervezetek levele Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke részére

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2012. november 24. szombat, 20:40
Tisztelt Elnök Asszony!

Sajnálattal vettük tudomásul, hogy ez év november 5-i levelünket eddig nem méltatta válaszra, ha csak azt nem tekinthetjük annak, hogy azóta megtörtént az, amivel szemben az Ön segítségét kértük, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapot hivatalosan is bejelentette a soron következő létszámleépítést.

    Úgy gondoltuk, hogy mint a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapot felügyelő szervezet vezetője hasznosnak tartja majd, ha az alap tevékenységét alapvetően meghatározó intézkedésről a menedzsment szempontjaitól eltérő megközelítésből megfogalmazott információkat is kap.

    Azt is reméltük, hogy érveink, amelyekkel arra próbáltuk meg felhívni a figyelmét: az MTVA egy logikusan megindokolhatatlan, a közmédiumok működését veszélyeztető, és a nemzeti együttműködés szempontjából is káros következményekkel járó leépítésre készül, meggyőzik Önt személyes közbenjárásának szükségességéről az ügyben.

    Amennyiben úgy értékeli, hogy érveink nem meggyőzőek, akkor is szívesen vennénk, ha ezt közölné velünk. Abban az esetben viszont, ha érveink meghallgatásra találtak Önnél, tájékoztatjuk arról, hogy a csoportos létszámleépítés folyamata jelenleg abban a szakaszban van, amikor a cég vezetése konzultál az érdekvédelmi szervezetekkel, vagyis még nem késő leállítani a folyamatot.

Budapest, 2012. november 22.

Válaszát várva, tisztelettel:

Bakk Tivadar             Magyar Ágnes            Ruttner Ernő
TVDSZ elnök               TEMÉSZ elnöke            TFSZ elnöke


Tótfalusi András             Mocsáry Zoltán             Varga Júlia    
DTDSZ elnöke             DTÜSZ elnöke             FRÁSZ elnöke

                                                
Zámori Jenő                 Toman Sándor             Jordán Péter
MRDSZ elnöke             RMSZ elnöke            MTVGYSZ elnök
                     

Papadopulosz Péter         Mangel Gyöngyi            Lázár András
MTI Sajtószakszervezet titkár RDT elnöke            EMSZ elnök

    Kiadó: Sajtószakszervezet

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Az MTVA szakszervezetek levele Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke részére.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector