Startlaphoz Csatlakozz!

Megállapodás a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete és a Munkástanácsok Országos Szövetségének Pedagógus Ágazatával

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. november 28. szerda, 18:11
 A Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete és a Munkástanácsok Országos Szövetségének Pedagógus Ágazata tárgyalásokat folytat a Kormánnyal, melynek 2012. november 27-i találkozóján megállapodtak Balog Zoltánnal, az emberi erőforrások miniszterével, valamint Hoffmann Rózsával, oktatásért felelős államtitkárral abban, hogy stratégiai partnerség keretében szoros együttműködést építenek ki a jövőben.
 
   A pedagógus társadalmat ma számos szervezet képviseli. A Kormány valamennyi érdekképviselettel érdemi vitát folytatott, s ennek eredményeképp közösen szakmai munkacsoportokat alakítottak ki az egyes ágazati problémák megoldására.
 
   A két szakszervezet megállapodásra és hosszú távú, érdemi együttműködésre törekszik a Kormánnyal és az oktatásért is felelős tárcával. A Kormány az általuk képviselt pedagógusokat sem kívánja kihagyni az egyeztetési folyamatokból.
 
   A Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete a művészeti oktatás területen reprezentatív szakszervezet, amely kész arra, hogy stratégia partneri együttműködést alakítson ki, és erre vonatkozó megállapodást kössön az emberi erőforrások miniszterével. A szakszervezet szerint az ilyen együttműködés csak hasznára válhat a művészeti nevelés valamennyi szereplője számára és alkalmas lehet arra, hogy az együttműködés keretei között ismerjék meg a stratégiai partnerek egymás véleményét, érveit a jogalkotás folyamatában.
 
   A Munkástanácsok Országos Szövetségének Pedagógus Ágazatának képviselője szintén szorgalmazza a stratégiai partnerség kialakítását és reményét fejezi ki, hogy a holnapi nap folyamán a további négy szakszervezettel is megállapodás születik. A felek egyetértenek abban, hogy az életpályamodell tartós alapokra helyezi az oktatás rendszerét, de abban is, hogy a változást alapos tervezésnek és egyeztetésnek kell megelőznie.
 
   Mindkét szakszervezet látja a lehetőséget az iskolák állami fenntartásba vételében és bízik a Kormány által nyújtott garanciában.

(Emberi Erőforrások Minisztériuma)

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Megállapodás a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete és a Munkástanácsok Országos Szövetségének Pedagógus Ágazatával.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector