Startlaphoz Csatlakozz!

MSZ EDDSZ ATV: Még kér a nép!

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2013. április 03. szerda, 21:26
Az MSZ EDDSZ ATV 2013. március 18-ai ülésén egyhangúlag döntöttünk szolidaritásunk kifejezéséről a bérfejlesztésből kimaradt munkavállalóink iránt.

    Demonstráció Ózdon 2013. április 4-én 15 órakor az Almási Balogh Pál Kórház előtt.

    Még kér a nép, bár nem kellene kérnie, mert jogszabály írja elő, hogy 2012. január 1-jétől az egészségügyi ágazatban foglalkoztatottak részére milyen mértékű bérfejlesztés jár!

    Akkor miért kér a nép?
    
    A nép azért kér, mert bár jogegyenlőségről beszélünk, meg demokráciáról, meg jogállamiságról, azonban vannak demokratikusabbak, egyenlőbbek, akiknek jár a bérfejlesztés, és mélyen hallgatunk azokról, sőt elhallgattatjuk azokat ígéretekkel, fenyegetésekkel, akik nem kapnak bérfejlesztést.

    A nép akkor nem nép, ha kevés? Akkor nem számít, ha néhány ezer, vagy még kevesebb annál?

    Miért képzeli az egészségügyi „hatalom”, hogy ha lefolytja és elhallgattatja szóbeli és írásbeli ígéretekkel a nép egy kis részét, hogy akkor nem kell fizetnie ugyanazt, amit a többieknek fizet?!

    2012. január 1-jétől minden olyan egészségügyi ágazati munkavállalónak jogszabály erejénél fogva jár a bérfejlesztés, aki e jogszabályban előírt követelményeknek megfelel!
Ha az egészségügyi „hatalom” úgy képzeli, hogy nem kell fizetnie azoknak, akik az Egészségbiztosítási Alapból közszolgálati szerződés alapján közszolgáltatást nyújtanak, akkor nemcsak téved, hanem tudatlan is!

    Nekünk nem kell tudatlan „hatalom”.

    Nekünk az kell, hogy a jogegyenlőség demokratikus elve alapján kifizessék mindazoknak a 2012. január 1-jétől a bérfejlesztést, akik gyógyítanak, ápolnak és részt vesznek a gyógyító munkában.

    Nincs miért csöndben lennünk, nincs miért várnunk, nincs miért megértenünk az egészségügyi tudatlan „hatalmat”.

    Jogos jussunkért a bírósághoz is fordulunk, ha kell, ha kell kamatostul!

Cser Ágnes
MSZ EDDSZ ATV

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - MSZ EDDSZ ATV: Még kér a nép!.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector