Startlaphoz Csatlakozz!

A Mérnökök és Technikusok Szakszervezete is részt vesz az április 11-i demonstráción

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2013. április 10. szerda, 20:19
A Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete támogatja a VASZ 2013. április 11-ére tervezett demonstrációját, amelyet a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének központja elé szerveznek.

    Az MTSZSZ már korábban és több alkalommal is felszólalt és lépéseket tett azért, hogy a MÁV Zrt. és leányvállalatainál az elmúlt négy évben nem volt bérfejlesztés.
Ebből kifolyólag a munkavállalóknál, csak az inflációt figyelembe véve is komoly reáljövedelem veszteséget eredményezett.
A tavaly életbe lépett új Mt. szerint a munkaidő megnövekedésével (minden területen 8 órára, ill. a munkaközi szünet nem része a munkaidőnek) további jövedelem csökkenés keletkezett.

    Elfogadhatatlannak tartjuk a  reálkeresetek további csökkenését!

    Éppen ezért, a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete egyetért a felhívással és részt vesz az április 11-ére tervezett demonstráción.

    A korábbi években is jelentős segítséget adott az országos bérajánlás a vállalatoknál folyó bértárgyalásokhoz. Szükségszerűnek tartjuk, hogy a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumán megszülessen a bérajánlás.

    Amennyiben ez a megmozdulás nem vezet eredményre, az MTSZSZ a munkavállalók érdekében további, erőteljesebb megmozdulásokat is támogat.
Ezzel egyidejűleg azonnali további tárgyalások folytatását tartjuk szükségesnek a MÁV Csoport érdekegyeztető fórumain a munkavállalók jogos bérfejlesztéséről.


Budapest, 2013. április 09.

                                  MTSZSZ

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A Mérnökök és Technikusok Szakszervezete is részt vesz az április 11-i demonstráción.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector