Startlaphoz Csatlakozz!

Nyílt levél a Gyulai Húskombinát Zrt. tulajdonosi köre részére

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2012. október 19. péntek, 16:34
Tisztelt Címzettek!

A Gyulai Húskombinát Zrt. meghatározó tulajdonosi köre  (Hajdúsági Agráripari Zrt., K & H Bank Zrt., OTP Bank Nyrt.) vezetőihez fordulunk a munkahelyek megmentése érdekében.


    A Húsipari Dolgozók Szakszervezete (HDSZ) arra kéri a húsipari cég tulajdonosi körének vezetőit, képviselőit, hogy rövid távú pénzügyi érdekeik miatt ne akadályozzák meg a felszámolási eljárás megindítását, adjanak esélyt, hogy a piacokhoz igazodó gyors cselekvéssel a Gyulai Húskombinátban folytatódhasson a termelés.

    A munkahelyek megmentése érdekében kérjük, járuljanak hozzá, hogy a cég elküldje hivatalos nyilatkozatát az illetékes Bíróságnak, hogy nem kívánja megfellebbezni a felszámolási végzést.

    A szakszervezet megítélése szerint a tulajdonosok a nagyhírű gyulai húsüzem sorsáért felelősséget viselnek. Ha már nem tudták, nem kívánták megmenteni tulajdonukat, legalább a 400 munkahely megmentése érdekében hozzanak pozitív döntést. Ebben az eljárásban az időhúzás bármilyen érdekből történik is, a cég és a munkahelyek megmaradása ellen dolgozik, csökkenti az esélyt a termelő felszámolásra, a megmaradásra.

   A felszámolás sem jelent ugyan feltétlen garanciát a túlélésre, de abban az esetben sikeres lehet, ha a céget működtetve történik az eljárás. Szakszervezetünk a munkahelyek megmenthetőségében bízva sürgeti a felszámolási eljárás megindulását. Hosszabb távon ez egybeeshet az Önök érdekeivel is.


Budapest, 2012. október 19.


Húsipari Dolgozók Szakszervezete
Kapuvári József

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Nyílt levél a Gyulai Húskombinát Zrt. tulajdonosi köre részére.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector