Startlaphoz Csatlakozz!

A család a legfontosabb pillére társadalmunknak

A család a legfontosabb pillére a társadalomnak, megerősítése nemzetgazdasági szempontból is a legfontosabb feladat – mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szombat délelőtt Budapesten, a máriaremetei Kisboldogasszony-bazilika kertjében.

Bővebben
Ez az igazi álomállás Magyarországon

Az Év Utazójának tíz hét alatt kell megmutatnia Magyarország legvonzóbb helyeit, s ezért még fizetést is kap.

Bővebben
Így szúrnak ki egyes munkáltatók a dolgozókkal

Hogyan lehet figyelembe venni a nyugdíjjogosultsághoz szükséges szolgálati idő számításánál azt az időszakot, amelyre a munkáltató nem fizette be a dolgozója után a társadalombiztosítási járulékokat, illetve a szochót? – kérdezték olvasóink. Winkler Róbert nyugdíjszakértőnk válaszolt. A cikkünkben bemutatott két eset hasonlít egymásra, mégis különböző.

Bővebben
Nem tudjuk, hol landolt a magán-nyugdíjpénztári vagyon

A magánnyugdíjpénztárakba befizetett hozzájárulást nem az ONYF kezeli, annak a főigazgatóság által üzemeltetett nyugdíj-kalkulációs oldalon nyoma sincs. És az új, egyéni nyugdíjszámláknál sem lesznek egyelőre feltüntetve.
 

Bővebben
Egyre többet invesztálnak a cégek a dolgozók egészségébe

A közelmúltban látott napvilágot a Xerox tanácsadó diviziójának, a Buck Consultants-nak legfrissebb jelentése, amely világszerte kutatta a munkavállalók egészségét megőrző vállalati programokat, kezdeményezéseket.
 

Bővebben
Segélyért mennek Németországba a külföldiek?

Miután Németország is megszüntette az Európai Unió legutóbb felvett két tagállamával, Romániával és Bulgáriával szemben életbe léptetett letelepedési és munkavállalási megkötéseit, elterjedt az a hír, hogy ebből a két országból tömegesen érkeznek olyanok, akiket csupán a nagyvonalú szociális juttatások vonzzanak Németországba. Ezt az időközben nyilvánosságra hozott adatok erősen megcáfolták, de egy most közzétett statisztika szerint az elmúlt év során érezhetően emelkedett azoknak a kelet-európaiaknak a száma, akik szociális segélyből tartják fenn magukat.
 

Bővebben
A fuvarozók akár 2,2 millió forint bírságra is számíthatnak

Hétfőtől a közúti fuvarozó cégek maximum 2,2 millió, járművezetőik 800 ezer forint bírságot is fizethetnek, ha egyszerre több szabálysértést is elkövetnek.

Bővebben
10 megdöbbentő tény a magyar nyugdíjakról

Összeszedtük azokat a dolgokat, amikre sosem gondolnál, hogy megtörténhet a magyar nyugdíjasokkal. Megnéztük, hogy hány éves a legidősebb nyugdíjra jogosult, és azt is, hogy a nők vagy a férfiak kapnak több nyugdíjat.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector