Startlaphoz Csatlakozz!

A Közmunkás Szakszervezet csatlakozási nyilatkozata

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 20. hétfő, 08:32
Európa szerint a magyar közmunka program egyszerűen összefoglalva embertelen. Akik ugyanis ebbe a közmunka programba belekeverednek, esélyük sem lesz onnan kitörni. Egy normális ország ellátó rendszere az esélyteremtési, kitörési pontokra helyezi a súlyt. Nálunk a kormány, a minimálbérrel, és a közmunkás éhbérrel szegénységbe, mélyszegénységbe tart és taszít milliókat.

A NER legnagyobb közellenségnek kikiáltott csoportja ma, az un. „megélhetési bevándorlók”.  A propagandából egyértelmű, hogy magyar közigazgatás területén őket kell a legjobban gyűlölni minden tisztességes magyar embernek. Hogy jön ez ide?
A kormány úgy gondolja, hogy az egyik legkeményebb intézkedésként megfenyegeti és megbünteti a menekülteket azzal, hogy bevonja őket is a magyar közmunkaprogramba. Ezzel a mondattal ismerte el a kormány, hogy a közmunka nem foglalkoztatáspolitikai eszköz, hanem büntetés, és ezzel a mondattal tett egyenlőség jelet a NER több százezer közmunkás, és a hivatalból gyűlölendő és üldözendő menekültek közé.
 
  Ide jutottunk!
Most úgy látjuk, hogy a Magyar Szakszervezeti Szövetség és a Liga Szakszervezetek által kezdeményezett népszavazás az egyetlen sikerre vihető ügy, amelyre már régen vár a munkavállalói világ. Az aláírásgyűjtés sikere, több ezer közmunkásnak adná meg a reményt a szabadulásra, a népszavazás sikere pedig sokkal többet jelentene a konkrét kérdés eldöntésénél.
Éppen ezért támogatjuk, és csatlakozunk a népszavazási kezdeményezést elindító szakszervezetekhez.

2015. július 19.
A Közmunkás Szakszervezet Elnöksége

    Kiadó: Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket Egyesület

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A Közmunkás Szakszervezet csatlakozási nyilatkozata.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector