Startlaphoz Csatlakozz!

Közlemények, dokumentumok

MASZSZ Nyugdíjas Tagozata támogatja a „Harc a férfi 40-ért!” kezdeményezést

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. augusztus 12. szerda, 12:46

A Magyar Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozata támogatja azt a kezdeményezést, mely szerint 40 évi munkaviszony után ne csak a nők, hanem a férfiak is nyugállományba vonulhassanak. Ennek szükségességét az esélyegyenlőséget sértő diszkrimináció megszüntetése indokolja.

Bővebben...A SZAKSZ a VOLÁN szakmában 50 százalékos béremelést követel

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. augusztus 11. kedd, 08:33
A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet, mint az Autóbusz-közlekedési Szakszervezetek Szövetségének (AKSZSZ) egyik tagszervezete úgy foglalt állást, hogy az AKSZSZ 2015. szeptember 1. napjával kezdeményezze a tárgyalások megkezdését a Közúti Közlekedési Vállalkozások Szövetségénél (KKVSZ), a VOLÁN szakmában dolgozók bérrendezésével kapcsolatban.

Bővebben...A Magyar Szakszervezeti Szövetség Női Tagozata támogatja, hogy a férfiak 40 évnyi szolgálati idő megszerzése után teljes jogú nyugdíjra legyenek jogosultak

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. augusztus 06. csütörtök, 13:40
A Magyar Szakszervezeti Szövetség Női Tagozata támogatja Bodnár József kolléga kezdeményezését, a férfiak azon igényét, hogy 40 évnyi szolgálati idő megszerzése után, teljes jogú nyugdíjra legyenek jogosultak.

Bővebben...Túldimenzionált a MÁV–Volán párhuzamos közlekedés kérdése

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. augusztus 03. hétfő, 19:33
Aki  csak pár évet is eltöltött a közösségi közlekedésben, az vegyes érzelmekkel olvassa a vezető hírportálokon a MÁV- Volán közlekedés átalakításával kapcsolatos tartalmakat.

Bővebben...A Fővárosi Törvényszék döntése az elégséges szolgáltatásról

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. augusztus 03. hétfő, 15:31
Szociális Ágazati Sztrájkbizottság közleménye: a Fővárosi Törvényszék, mint másodfokú bíróság jogerős döntést hozott az elégséges szolgáltatás tárgyában.

Bővebben...Az együttműködés megerősítését tűzte ki célul a három legnagyobb vasutas szakszervezet

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 29. szerda, 09:00
A mai napon megbeszélést tartott a Vasutasok Szakszervezete elnöke: Meleg János, a Vasutas Dolgozók Szabad Szakszervezete Szolidaritás elnöke: Halasi Zoltán és a Mozdonyvezetők Szakszervezete elnöke: Kiss László a három érdekvédelmi szervezet együttműködésének megújításáról.

Bővebben...A szegénység, a hátrányok leküzdéséért

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 28. kedd, 14:09
A Roma Club és a MASZSZ együttműködési megállapodást kötött

Bővebben...A Közmunkás Szakszervezet csatlakozási nyilatkozata

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 20. hétfő, 08:32
Európa szerint a magyar közmunka program egyszerűen összefoglalva embertelen. Akik ugyanis ebbe a közmunka programba belekeverednek, esélyük sem lesz onnan kitörni. Egy normális ország ellátó rendszere az esélyteremtési, kitörési pontokra helyezi a súlyt. Nálunk a kormány, a minimálbérrel, és a közmunkás éhbérrel szegénységbe, mélyszegénységbe tart és taszít milliókat.

Bővebben...Az OSZSZ sikeresen befejezte a TÁMOP pályázatát

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 14. kedd, 10:07
Az Orvosegyetemek Szakszervezeti Szövetsége által elnyert támogatás értéke 50.000.000 Forint volt. A projekt elnevezése: „Az OSZSZ érdekképviseleti tevékenységét és az egészségügyi ágazati kollektív szerződéskötés előkészítő pályázat”. Célja az OSZSZ humánerőforrás kapacitás fejlesztése, hatékonyságának növelése, az információáramlás biztosítása, tagtoborzás és az ágazati kollektív szerződés előkészítése volt. A pályázatban az OSZSZ mind az 5 tagszakszervezete részt vett.

Bővebben...A SÉSZ kérdései Dr. Balogh Zoltánhoz, a MESZK elnökéhez

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 13. hétfő, 17:46
A Semmelweis Érdekvédelmi Szövetség (SÉSZ) nem érti, hogy mi a célja a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarának (MESZK), a július elsejei demonstrációján meghirdetett felmondási akciójával!?

Bővebben...A közszféra érdekképviseleteivel egyeztetett Varga Mihály

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 09. csütörtök, 18:48
A béremelésről, az illetményrendszerekről, a kompenzációról, valamint a béren kívüli juttatásokról egyeztetett Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) mai ülésén.

Bővebben...A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete befejezte a 2013-ban elnyert TÁMOP pályázatát

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 07. kedd, 14:11
A „Kapacitásfejlesztés az FDSZ-nél” című pályázatunkkal 50.000.000 Ft támogatást nyertünk el, melyet a legjobb tudásunk szerint használtunk fel annak érdekében, hogy a pályázatban vállalt céljainkat elérjük, azaz a támogatási összeget hatékonyan tudjuk felhasználni a felsőoktatási érdekvédelmi tevékenység megerősítésére.

Bővebben...Szociális Területen Dolgozók Szakszervezete: elfogadhatatlan a kormány ajánlata

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 02. csütörtök, 12:44
A Szociális Területen Dolgozók Szakszervezete (SZTDSZ) csalódottsággal vette tudomásul, hogy az ágazat munkavállalóinak válságos anyagi helyzetén a Kormány egy átmeneti kiegészítő pótlék bevezetésével kíván úrrá lenni. Hangsúlyoznunk kell, hogy erről szervezetünk nem folytatott tárgyalásokat, nem bírja egyetértésünket és több okból is elfogadhatatlannak tartjuk azt.

Bővebben...SZEF: Elég volt a megosztásból és az ígérgetésekből!

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 30. kedd, 15:54
Július elseje két szempontból is fontos ünnep lenne - az egészségügyi dolgozók és a közszolgálati tisztviselők ünnepe. Csak lenne! E két szektor dolgozóinak már évek óta nincs miért ünnepelniük, ugyanis béreik nemhogy munkájuk megbecsülését nem tükrözik, hanem sok esetben még a megélhetésükhöz sem elegendőek!

Bővebben...Kék szalaggal a közszolgálati egységért!

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 25. csütörtök, 22:48
A szolidaritás színével, a szalagtűzés szervezettségével jelezzük közösen a társadalomnak és a kormánynak, hogy idén sincs mit ünnepelnünk! És emlékeztessünk mindenkit.

Bővebben...Nyílt levél Dr. Balogh Zoltán MESZK elnöknek

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 23. kedd, 22:42
A magyar szakszervezeti konföderációk tiltakozásuknak adnak hangot a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) utóbbi időszakban tapasztalható megnyilvánulásai miatt.

Bővebben...A szakszervezet levélben kéri a dohányellátó nyerteseit az új munkahelyek fair elosztására

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 22. hétfő, 19:21
Miután a BAT Pécsi Dohánygyár Kft. és a Continental-cégcsoporthoz tartozó Tabán Trafik Zrt. kapta meg a trafikellátó üzemeltetési jogát, az NFM közleményéből az is kiderült, hogy a dohánykiskereskedelem-ellátási feladatok teljesítésére közösen felállított, újonnan létrejövő vállalat kb. 400 dolgozónak ad majd munkát. A Dohányipari és Dohánykereskedelmi Dolgozók Szakszervezete abban látja legfőbb feladatát, hogy a jelenlegi értékesíti rendszerben összesen dolgozó 1000-1200 főnek november 1-e után is megélhetést biztosító munkahelye legyen. Ezért arra kérte a két nyertes céget, hogy a központi elosztónál létrejövő munkahelyek betöltésekor minden, jelenleg versenytárs vállalatnál foglalkoztatott munkavállaló valós lehetőséget kapjon az állások betöltésére.

Bővebben...Magyar Szakszervezeti Szövetség: Soha többé becsapva, soha többé kisemmizve!

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 19. péntek, 14:36
A 2016-os költségvetési tervben sem az egészségügyre, sem a szociális területre szánt források nem adnak reményt a bennük dolgozók tisztes, megérdemelt, szükséges anyagi és erkölcsi megbecsülésére és a társadalom tagjainak színvonalas és biztonságos egészségügyi ellátására.

Bővebben...DDDSZ: Az ellátó több száz ember munkanélküliségét okozza

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 19. péntek, 12:50
A Dohányipari és Dohánykereskedelmi Dolgozók Szakszervezete (DDDSZ) megdöbbenve értesült az NFM közleményében közölt és a kormányzati sajtótájékoztatón elhangzott információról, miszerint a központi dohányellátó felállításával 400 új munkahely jön létre. Hiszen hiába fog a trafikellátó 400 embert foglalkoztatni, miközben 1000-1200 ember munkáját szünteti meg. A dolgozók aggódnak a jövőjük miatt.

Bővebben...
Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Közlemények, dokumentumok.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector