Startlaphoz Csatlakozz!

Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Magunkról

 

A Szakszervezetek.hu szuverén hírügynökségi portált az a felismerés hozta létre, hogy a munkavállalói és a munkáltatói képviseletek szakmai hírei, valamint ezek nemzetközi és hazai folyamatainak elemzései egyre inkább sajátos fénytörést szenvedve jelennek meg a sajtóban. A szakszervezeti, vagy munkaadói média megjelenések leginkább a botrányok, a tüntetések, a sztrájkfenyegetések, a bulvár szenzációk tükrében látnak napvilágot. A szociális partnerek pedig legtöbbször pártpolitikai preferenciák és előítéletek nyomán kerülnek be a napi hírfolyamba.
Hírügynökségi munkánk során a legfontosabbnak tartjuk a pontosságot a különféle érdekek hiteles, részrehajlás mentes, korrekt megjelenítését.
 
A Szakszervezetek.hu szakportálként mindenekelőtt a szociális partnerek  szereplői számára kíván hasznosítható, értékes információkat és intakt háttérmagyarázatokat nyújtani, a közvéleményt befolyásoló kis- és közepes hírigényű médiumoknak (újságoknak, rádióknak, televízióknak, online tartalomszolgáltatóknak) pedig a hírpiacon reális alternatívát kínálni.

Az információszolgáltatás mellett a Szakszervezetek.hu kiemelt feladatának tekinti, hogy teret adjon kulcsfontosságú érdekérvényesítési kérdésekről, illetve az érdekképviseletek társadalmi szerepe körül folyó polémiáknak. Olyan szakmai  vitáknak, amelynek minőségéhez az alapot a téma szakavatott ismerőiből toborozott szerzőgárda, illetve az alkalmanként felkért  hozzászólók szakértelme garantálhatja.

Moderálási Alapelvek

A szakszervezetek.hu független hírügynökség oldala moderált. A hírportál tartalmi színvonalának biztosítása érdekében minden látogatónktól elvárjuk, hogy elfogadja és kövesse az alábbi moderálási alapelveket. A moderálás célja a szerkesztőség illetve a társadalom nagy része által elfogadott hangvételű tartalom biztosítása az oldalon.

Tilos bármely olyan tartalom feltöltése a hozzászólásokban, amely:
1. vulgáris, obszcén, a jó ízlést sértő, fenyegető, trágár, zaklató, veszélyes;
2. mások jogait sértő, rágalmazás megvalósítására alkalmas, illetve rágalmazást valósít meg, hamis, jogtalan;
3. kisebbségi, vallási, faji nemzetiségi vagy szexuális hovatartozást sértő;
4. jogsértő: hatályos jogszabályba ütközik, bűncselekményre való felhívást, jelentkezést tartalmaz;
5. pornográf, önkényuralmi jelképet ábrázoló képeket, illetve ilyen témájú weboldalra vezető linket tartalmaz;
6. szabadalmi, védjegy-, eredet megjelölés-, származásjelölés- vagy mintaoltalmat sért;
7. szerzői vagy azzal szomszédos jogot sért;
8. nagy terjedelmű szöveg, mely akadályozza az olvashatóságot;
9. nem a témához kapcsolódó „offtopic” információ;
10. spam (kéretlen üzenet);
11. kereskedelmi, illetve reklámcélú.
Amennyiben a fentiekben tiltott tartalom kerülne fel az oldalra, azt a moderátor azonnali hatállyal törli.

A felhasználó letiltásának szabályai

Az a felhasználó, aki hozzászólásaival, feltöltött tartalmaival két alkalommal is a moderálási alapelvekben foglalt tartalmakat tesz nyilvánossá, letiltható.
A moderátor által egyszer már eltávolított tartalom újbóli visszahelyezése szintén letiltással jár.

Kérjük, segítse munkánkat, hogy mi is segíthessünk Önnek! Ha Önnek vagy szervezetének közlendője van a sajtó számára, jelezze ezt az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Postacím: 1406 Budapest, Pf. 63.
Telefon: +36 1 3384 059
fax: +36 1 3384 025
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Kérjük, azt is jelezze, ha kérdése, észrevétele van munkánkkal kapcsolatban.


Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Magunkról.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector