Startlaphoz Csatlakozz!

A Magyar Szakszervezeti Szövetség Női Tagozata támogatja, hogy a férfiak 40 évnyi szolgálati idő megszerzése után teljes jogú nyugdíjra legyenek jogosultak

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. augusztus 06. csütörtök, 13:40
A Magyar Szakszervezeti Szövetség Női Tagozata támogatja Bodnár József kolléga kezdeményezését, a férfiak azon igényét, hogy 40 évnyi szolgálati idő megszerzése után, teljes jogú nyugdíjra legyenek jogosultak.

  A Női Tagozat és előd szervezetei, az egyenlő bánásmód ügyét több évtizede képviseli.  
A Kúria, a döntésével, mely lehetővé tette az aláírásgyűjtést, megerősítette, hogy a társadalmunkban a nemek egyenlősége fontosabb annál, mint, hogy azt pusztán költségvetési kérdésként kezeljék.

  A Női Tagozat mindig is azt képviselte, hogy a nőket ért hátrányok elleni küzdelemben eredmény, csak a férfiakkal együtt érhető el. Ezért természetes, hogy az egyenlő bánásmód jegyében, kiállunk a férfiak törekvése mellett.
 
  Támogatjuk a népszavazási kezdeményezést, és tevőlegesen is részt veszünk az aláírások összegyűjtésében.
 
   Hisszük, hogy a sikeres akciót a döntéshozók, úgy értelmezik majd, hogy ezzel egy időben a nők ezen lehetőségét nem kívánják szűkíteni, hanem hozzá tenni akarnak az eredményekhez, a társadalmi elvárás és az egyenlő bánásmód jegyében.

Budapest, 2015. augusztus 6.

Hercegh Mária
tagozatvezető
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A Magyar Szakszervezeti Szövetség Női Tagozata támogatja, hogy a férfiak 40 évnyi szolgálati idő megszerzése után teljes jogú nyugdíjra legyenek jogosultak.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector