Startlaphoz Csatlakozz!

2014. máj. 31

Az ország fele ott tart, mint Bulgária

A legfrissebb adatok láttán úgy festhet, Magyarországon egyre többen dolgoznak, ráadásul mind magasabb bérekért. A felszínt megkapargatva azonban kiderül: a magyar munkavállalók anyagi helyzete igencsak eltérő az ország különböző régióiban. Budapesten például majdnem kényszer annyit lehet átlagban keresni, mint egyes megyékben. De van például olyan térség, ahol jobban megéri az államnak dolgozni, mint egy magáncégnek – írja a HVG.

Bővebben
Rájuk dőlt a rezsicsökkentés: hét megyében leáll a kéményseprés

Június 30-án az ország hét megyéjében (Pest, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Somogy és Nógrád megye), összesen 842 településen leáll a kéményseprői közszolgáltatás. Erről a pénteken határozott a Magyarországi Kéményseprők Országos Ipartestületének (MKOI) ülése – írja a Népszabadság.

Bővebben
A VOSZ beleszólást kér a kamarai rendszer átalakításába

A vállalkozói érdekképviseletek szerint a kamarai rendszer tervezett átalakítása nem a kamara belügye, hiszen az egész gazdaságot, köztük a vállalkozókat és a munkavállalókat is érinti - írja szombati cikkében a Magyar Nemzet.

Bővebben
Balog: a pedagógusoknak bízniuk kell a kormány döntéseiben

Jó tanárnak lenni lehet, hogy eddig luxus volt, de mostantól kötelező - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a pedagógusnap alkalmából tartott ünnepségen, amelyen elismeréseket adott át pedagógusoknak az Eötvös Loránd Tudományegyetemen.

Bővebben
Jó úton járunk a teljes közfoglalkoztatás felé

 Tavasszal folytatódott a foglalkoztatottság növekedése és a munkanélküliség csökkenése, így már nem csak az infláció, hanem a munkanélküliség is a rendszerváltás előtti időket idézi. Az elmúlt több mint két évtizedben soha nem volt még 4,1 millió magyarnak munkája, és soha nem tapasztaltunk tartósan alacsony, nulla százalék körüli inflációt. Ezt bármelyik piacgazdaság megirigyelné, hiszen a gazdaság élénkülése és a munkanélküliség dinamikus csökkenése mellett alacsony inflációs környezetet teremteni nem egyszerű – írja a Világgazdaság.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector