Startlaphoz Csatlakozz!

Kuti László: Doktori fokozattal rendelkezők kapjanak olimpiai bajnoki életjáradékot

A július kilencedikén elfogadott módosított Felsőoktatási Törvényben szereplő új jogszabály - mely szerint a sporttudományban doktori fokozattal egyenértékű az olimpiai érem megszerzése, és a művészeti felsőoktatásban bizonyos állami díjak szintén doktori fokozatnak minősülnek - az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) véleménye szerint a tudományos munka semmibe vétele.

Bővebben
A mérnök-hallgatókat már diploma előtt elkapkodják

 Egyre több másod és harmadéves mérnök-hallgató dolgozik tanulás mellett. Már diploma előtt magukhoz csábítják őket a nagy cégek - írja a feol.hu.

Bővebben
Még 103 ezer közmunkásnak lenne helye?

A jelenleg közfoglalkoztatásban lévő létszám feletti 2014. augusztus-december időszakban további 103 ezer fő közfoglalkoztatására van igény a közfoglalkoztatóknál - tudta meg az mfor.hu.

Bővebben
Szolgálati járandóság: speciális elszámolás

2012. január 1-jétől a korhatár előtti ellátást, illetve szolgálati járandóságot a személyi jövedelemadóval megegyező összeggel (16 %) csökkentve folyósítja a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság. Tekintettel arra, hogy e két ellátás kívül esik a személyi jövedelemadó rendszerén, ezen csökkentéssel szemben a családi kedvezmény is csak speciális szabályozás alapján számolható el – írja a munkajog.hu.

Bővebben
A vagyonvédelmi szolgáltatóknál is kötelező lesz a minimális rezsióradíj meghatározása

 Az építőipar után a vagyonvédelmi szolgáltatóknál is kötelező lesz a minimális rezsióradíj meghatározása, ennek az eljárási szabályait hozta nyilvánosságra a kormány a legutóbbi Magyar Közlönyben megjelent rendeletében.

Bővebben
Bárdos Judit: Az íróasztalfiókban végzik az életpályamodellel kapcsolatos tervek

 Az ATV Start vendége Bárdos Judit, a Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezetének (BRDSZ) főtitkára volt.akivel arról beszélgetett a műsorvezető, hogy Orbán Viktor biztonságosabb, stabilabb, kiszámíthatóbb életpályát ígért a rendőröknek.

Bővebben
Egész nap sztrájkolnak a görögök

Az állami alkalmazottak munkabeszüntetése a kórházak működését is befolyásolhatja. A drasztikus bér- és nyugdíjcsökkentés ellen tüntetnek – olvasható a vs.hu-n.

Bővebben
Egyszerű munkajogi kérdések fontos tanulsággal

 Olykor a legegyszerűbben megválaszolható kérdések is fontos összefüggésekre világítanak rá. Az alábbiakban közreadunk egy csokorra valót olyan, első ránézésre egyszerű munkajogi kérdésekből, amelyeket körüljárva fontos tanulságokhoz juthatunk el – írja a munkajog.hu.

Bővebben
Több száz dolgozóval bővíti oroszlányi gyárát a BorgWarner

 Az amerikai BorgWarner a következő években több mint 300 fős létszámbővítést tervez oroszlányi telephelyén. A turbófeltöltők gyártása mellett előbb a kuplung-, majd a kipufogóalkatrészek gyártását kezdik meg - mondta el a vállalat turbógyártó divíziójának elnök-ügyvezetője kedden az MTI-nek.

Bővebben
Jövőre sem terveznek a közszférában béremelést

A 2015-ös költségvetés tervezési köriratának egyik legérdekesebb része, hogy mindössze egyetlen számadat szerepel benne, mely iránymutatásként szolgálhat a tárcák számára – olvasható az mfor.hu oldalán.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector