Startlaphoz Csatlakozz!

Vasárnapi pihenőnap

Dávid Ferenc: Nem a szavazás, a feltett kérdés volt rossz

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. január 10. szombat, 13:27

Ugyan megtagadta a vasárnapi pihenőnappal kapcsolatos országos népszavazási kérdés aláírásgyűjtő ívének hitelesítését pénteki ülésén a Nemzeti Választási Bizottság a Vállalkozások és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint ez nem jelenti azt, hogy biztosan nem is lesz népszavazás a kérdésben. Dávid Ferenc minderről a Klubrádió Esti Gyors című műsorában beszélt.

   Amennyiben a kérdést jól és szakszerűen teszik fel, abban az esetben lehet népszavazást tartani a vasárnapi zárvatartásról, reagált Dávid Ferenc.

  A főtitkár nem lát problémát abban, ha egy kicsit később kezdődik meg a referendumra az aláírásgyűjtés, mert várakozásai szerint ez akkor fog megtörténni, ha már életbe lép a törvény. Mint mondta, a szervezet továbbra is azért küzd, hogy meg lehessen tartani a népszavazást. 

Forrás: Klubrádió

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Dávid Ferenc: Nem a szavazás, a feltett kérdés volt rossz.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector