Startlaphoz Csatlakozz!

„A politika, amit a fejébe vesz, azt megcsinálja, keresztülveri"

A vasúti járatritkítások ellen tüntettek Komáromban

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2012. április 08. vasárnap, 06:34

A vasúti szárnyvonalak járatainak ritkítása miatt mintegy ötven résztvevővel tüntetett pénteken a komáromi vasútállomás közelében a Vasutasok Szakszervezete, a Közlekedési Szakszervezetek Országos Szövetsége és a Jobbik Magyarországért Mozgalom.

    A demonstráción korábbi felvételek bejátszásával idézték fel a Fidesz-kormány tagjainak abból az időből származó nyilatkozatait, amikor újraindították az MSZP-kormány által korában leállított járatokat. Bödecs Barnabás, a Jobbik országgyűlési képviselője felidézte, hogy alig két éve az Esztergom-Almásfüzitő vonalon polgármesterekkel telt különkocsival ünnepelték a vonalon személyszállítás újraindítását.

    A politikus a Bakonyvasút Szövetség elnökeként emlékeztetett rá, hogy Völner Pál államtitkár éppen Komáromban és Kisbéren ünnepelte a járatok újraindítását, most pedig ugyanaz a helyzet, mint 2009-ben, hiszen a napi két vonat a megszűnés előtti állapot - tette hozzá.

    Kotter József, a Vasutasok Szakszervezetének alelnöke elmondta, a kedvezőtlen változások megakadályozására nincs sok eszközük, mert a sztrájk lehetőségét az új szabályok erősen korlátozzák. „A politika nem hajlandó semmiről sem tárgyalni, amit a fejébe vett, azt megcsinálja, keresztülveri" - fogalmazott.

    Szintén az egyeztetés, a párbeszéd hiányát kifogásolta Nemes Gábor, a Közlekedési Szakszervezetek Országos Szövetségének elnöke, aki szerint a járatritkításokkal az utasokat bezárják a kistérségbe.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A vasúti járatritkítások ellen tüntettek Komáromban.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector