Startlaphoz Csatlakozz!

A hétfői figyelmeztető sztrájk nyomán

A Dunaferr szerint a béremelésről már megegyeztek a szakszervezettel

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. április 04. szerda, 12:18

Az ISD Dunaferr Zrt. tiszteletben tartja a munkavállalók jogait, de határozottan nem ért egyet azzal, hogy a szakszervezetek a konfliktuskezelés végső eszközét vették igénybe, miközben a kétoldalú tárgyalások lehetőségei messze nincsenek még kimerítve − közölte a társaság.

 A cégnél hétfőn tartottak figyelmeztető sztrájkot a szakszervezetek a bér- és szociális megállapodások kikényszerítése érdekében.
 
    Az ISD Dunaferr szerint a fő kérdésben − az alapbér és a szociális juttatások inflációnak megfelelő, 4,2 százalékos emelése − a munkáltató és a szakszervezet álláspontja megegyezik. A társaság emellett arra tett javaslatot, hogy a 13. havi bért 2012 második félévében fizeti ki teljes egészében, a 14. havi − karácsonyi − bérről pedig folynak még a tárgyalások − az ISD Dunaferr ezt a két bérelemet a jövőbeni ösztönzési rendszerébe illesztené. A vállalat szerint az ösztönzés nem a munkavállalók jövedelmének csökkentését célozza.
 
    A cég általános sztrájk esetén is folytatná a tárgyalásokat, akkor azonban nem tekintené kötelezőnek az alapbér és a szociális juttatások emelésére vonatkozó hétfői javaslatait.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A Dunaferr szerint a béremelésről már megegyeztek a szakszervezettel.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector