Startlaphoz Csatlakozz!

Húsipari Dolgozók Szakszervezete: a gyulai, kapuvári munkahelyekért

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2012. október 06. szombat, 20:27
A Húsipari Dolgozók Szakszervezete (HDSZ) Elnöksége értékelte a Gyulán, Kapuváron kialakult helyzetet és továbbra is úgy látja, hogy minden ígéret, deklaráció ellenére veszélyben vannak az érintett cégek munkahelyei.

    A Kapuvári Hús Zrt.-nél a bírósági ítélet után megkezdődött a felszámolási eljárás, de ismeretlen az a szándék és az az üzleti terv, amely alapján Kapuváron újra dolgozhatnak.

     A felszámolónak van jogi lehetősége arra, hogy működés közben számolja fel a céget és így kerüljön értékesítésre, a működés garantálja, hogy megmaradhat a munkahelyek döntő része.

    A Gyulai Húskombinát jelenleg nem áll felszámolási eljárás alatt, de a szakszervezet számára úgy tűnik, hogy minden védelemről szóló ígéret ellenére fennáll a gyorsan bekövetkező lehetőség, hogy finanszírozhatatlanná válik a Társaság és teljesen leáll a munka.

    A tulajdonos úgy tűnik, lemondott cégéről.

    Amennyiben a döntéshozók komolyan gondolták, hogy megmaradjanak a gyulai munkahelyek, ebben az esetben is egy hozzáértő felszámoló kijelölése és minél előbb történő megjelenése a cégnél jelentheti a legjobb megoldást a munkahelyek megmentésére.

    Természetesen feltétel ebben az esetben is a felszámolás alatti működés megteremtése, amely pénzeszközt igényel és ebben támogatható a felszámoló, hogy a gyulai történet ne gyárbezárással végződjön.

    Az érintett gyulai munkavállalók – akikről ez a szomorú történet szól – a HDSZ helyi szervezete vezetésével

2012. október 9-én (kedden) du. 13 órakor

demonstrációt tartanak a Gyulai Polgármesteri Hivatal előtt.
(Gyula, Petőfi tér 3.)
Szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy minden ígéret ellenére jelenleg vesztésre állnak a munkahelyeikért vívott küzdelemben.

HDSZ Elnöksége nevében
Kapuvári József elnök

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Húsipari Dolgozók Szakszervezete: a gyulai, kapuvári munkahelyekért.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector