Startlaphoz Csatlakozz!

2015. február 28

Pályakezdőként szinte lehetetlen állást találni nyelvtudás nélkül

Mennyit ér a nyelvtudás a munkaerőpiacon? Milyen esélyeik vannak azoknak a friss diplomásoknak, akik egy idegen nyelvet sem beszélnek? Melyek a legkeresettebb nyelvek az angolon és a németen kívül? Az eduline.hu utánajárt.

Bővebben




Vasárnaptól megváltozik a szociális támogatási rendszer

Március 1-jével átalakul a szociális támogatási rendszer; a változtatásokkal több segélyezési forma megszűnik, átalakul, új elnevezést kap vagy máshonnan lesz igényelhető, mint eddig. A változtatások után szociális támogatásokat két helyről kérhetnek majd az érintettek: egyrészt a járásoktól, másrészt a helyi önkormányzatoktól; előbbiektől a jövedelemkompenzáló, míg utóbbiaktól a kiadáskompenzáló támogatások igényelhetők.

Bővebben




A kezdet vége, vagy a vég kezdete?

2013 május elsején három nagy szakszervezeti konföderáció bejelentette, hogy egyesülni kíván a magyar munkavállalók érdekeinek jobb képviselete érdekében. Az egyesülési folyamat ezen a héten lezárul (?), bár sajnos nem az eredeti tervnek megfelelően. A történet ismét megmutatta a magyar szakszervezeti mozgalom minden gyengeségét, és számos kérdést vet fel a jövőre nézve. Rácz Gábor véleménye a dynamo.blog.hu-n.

Bővebben




Mikor hatályosul a vezető tisztségviselői lemondás?

A vezető tisztségviselő lemondása – ha az a társaság működésében nem okoz fennakadást – a társaság tudomására jutásával hatályosul, ahhoz elfogadására nincs szükség – olvasható a munkajog.hu oldalán.

Bővebben




Ilyen végzettségre vadásznak a munkaadók

Fontos a felsőfokú végzettség vagy a külföldi munkatapasztalat? A profession.hu utánajárt, mit díjaznak a munkaadók.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector