Startlaphoz Csatlakozz!

70 milliárd forint

Rekordot dönthet az Erzsébet-utalvány

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. augusztus 04. hétfő, 12:46

Már közel 70 milliárd forintnyi Erzsébet-utalványt használtak fel a munkavállalók - írja hétfői cikkében a Világgazdaság.

    Június végéig összesen 67,2 milliárd forintnyi Erzsébet-utalványt költöttek el a felhasználók a KSH adatai szerint, ez mintegy 14 milliárd forinttal haladja meg a tavalyi forgalmat. Idén eddig minden hónapban többet fizettek az utalvánnyal, mint tavaly, de főleg a januári 19,8 milliárd forintos adat dobja meg a statisztikát. 

    A cikk szerint tavaly összesen 120 milliárd forint forgalmat hozott össze az Erzsébet-utalvány, de ha idén folytatódik ez a tendencia, akkor új rekord születhet, ami könnyen elérheti majd a 140 milliárd forintot is. Ez pedig már mintegy ötven milliárd forinttal haladhatná meg a 2012-es forgalmat, amikor még több riválisa volt az utalványnak.

    A kiírt pályázatoknak köszönhetően eddig több százezer ember, köztük több mint 180 ezer gyerek jutott az elmúlt három évben üdülési és táborozási lehetőséghez, és még az idén a 400 ezredik pályázót köszönthetik. A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. és az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. között idén ismét együttműködési megállapodás született, így a tankönyvekre kibocsátott díjbekérők ellenértéke utalvánnyal is kiegyenlíthető - emlékeztet az újság.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Rekordot dönthet az Erzsébet-utalvány.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector