Startlaphoz Csatlakozz!

A magyarokat nem kérdezték meg, mi az előrejutás kulcsa

A kemény munka mítosza

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. november 02. vasárnap, 14:26

Kolumbiában a kitartó és alapos munkavégzésben látják az emberek az előbbre jutás kulcsát, míg a görögök és a lengyelek inkább a kiskapukon keresztül próbálkoznának – tudta meg a Figyelő.

  A Pew Research Center 44 országot átfogó kérdőíves kutatása 10-es skálán osztályozta a munka szerepét. Az élbolyban található még Argentína (9.6), Amerika, a Fülöp-szigetek és Thaiföld (holtversenyben 9.4) is.
 
   A legtöbb országban a munkánál is kitüntetettebb szerepet kap az oktatás, a kivételek közül is kiemelkedik azonban az USA. Mindez azonban összhangban van az ország munkakultúrájával: a ledolgozott munkaórák terén is az élbolyban szerepelnek és igaz ez a rendes munkaidőn kívül végzett tevékenységekre is.
 
  A lista másik végén a görögök és a portugálok mellett Franciaországot és Tanzániát (7.9), valamint Bangladest és Kínát (8.0) találjuk, ám ebben szerepet játszhat az is, hogy a magyarokat nem kérdezték meg.

Forrás: Figyelő

 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A kemény munka mítosza.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector