Startlaphoz Csatlakozz!

Távközlési Szakszervezet: Ne akadályozzák a szakszervezeti egyesülést

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. november 14. péntek, 18:01
A Távközlési Szakszervezet aggodalommal figyeli a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSZSZ) kongresszusának előkészületeit. A sajtóból értesültünk róla, hogy a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) a kongresszusán olyan döntést hozott, amellyel megakadályozza a Magyar Szakszervezeti Szövetség tényleges megalakulását.

A Távközlési Szakszervezet megítélése szerint nincs időnk tovább várni. Aki nem kíván részt venni az egyesülésben, az lépjen hátrább, ne akadályozza a többi szervezetet. Másfél éve közösen eldöntött folyamatról van ​szó, melynek minden egyes elemét támogatta és megszavazta a SZEF is. 
Felelőtlenségnek tartjuk, hogy egyes szakszervezeti vezetők csak a saját pozíciójukat féltve blokkolják a dolgozói érdekvédelem legnagyobb és legerősebb szervezetének létrejöttét.

 A költségvetés tervezésének időszakában​ dilettantizmus a szakszervezetek energiáit a belső szervezési működésre pazarolni. ​Nekünk most az új adóterhekkel, a mindenkit sújtó megszorításokkal kell foglalkozni.
Arra kérjük az MaSZSZ elnökségét, hogy a  kongresszust a tavaly közösen elhatározott ütemterv szerint, az eredeti napirenddel tartsák meg. Ha a SZEF mégis részese kíván lenni az egyesülésnek, van egy hete arra, hogy megváltoztassa döntését.

 ​Bujdosó Attila
Távközlési Szakszervezet elnöke
MaSZSZ Info-kommunikációs Ágazati Tagozat Ügyvivője
Budapest, 2014. november 14​
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Távközlési Szakszervezet: Ne akadályozzák a szakszervezeti egyesülést.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector