Startlaphoz Csatlakozz!

2014. január 29

Az ETUC 40 éves - kiadvány

1973-2013: 40 éves az Európai Szakszervezeti Szövetség

Bővebben
KKDSZ: a minisztérium adjon lehetőséget az Iparművészeti Múzeumban felmerült szakmai kérdések széles körű megvitatására

A Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete támogatja a Magyar Régészeti és Művészettörténeti Társulat kezdeményezését – mrmt.blog.hu –, azt a jogos, kulturált és demokratikus kérést, hogy Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője a tervezett gyors változtatások helyett biztosítson teret és időt az Iparművészeti Múzeumban felmerült szakmai kérdések széles körű megvitatására.

Bővebben
A TÖOSZ elnöksége is sürgeti a teljes közszféra javadalmazásának növelését

TÖOSZ közlemény az önkormányzati közszolgálati dolgozók bérfejlesztésével kapcsolatban

Bővebben
Az ombudsmanhoz fordul a BKV-s szakszervezet

 Megelégelte a BKV-nál uralkodó tehetetlenséget, a Budapesti Közlekedési Központ túl erejét az egyik szakszervezet, s az ombudsmanhoz fordult a cég igazgatótanácsának – szerintük – aránytalan összetétele miatt. A 7 tagú testületben ugyanis a megrendelőnek, a BKK-nak van többsége, 4:3 az arány. A BKV vezetése kisebbségben nem tudja érvényesíteni a munkavállalói jogokat. A szakszervezet a bizottsági arány megváltoztatását követeli.
 

Bővebben
Az ÉSZT szolidáris a Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezetének demonstrációjával

Dr. Kuti László, az ÉSZT elnökének levele a Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezetének elnökéhez, Rabi Ferenchez.

Bővebben
2014. január 28

Bányásztüntetés január 29-én

Adja vissza a kormány a szénkülfejtésben dolgozók két évvel ezelőtt megvont korhatár előtti öregségi nyugdíját, a korhatár előtti ellátást, s a megszüntetett bányász társadalombiztosítási kedvezményeket! – követelik a bányászok.  Kilencszázötven, nehéz helyzetbe került volt bányászcsalád megélhetését biztosíthatná a minisztérium, idén összesen 14 millió forintból azzal, ha újra biztosítaná a két évvel ezelőtt megvont szakmai nyugdíjat, mégsem teszi – állítja a Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete (BDSZ).

Bővebben
2014. január 25

Boros Péterné: Általános közszolgálati bérrendezés kell!

Alábbiakban közreadjuk Boros Péterné, a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) főtitkárának beszédét, amely a budapesti Szabadság téren, január 25-én rendezett tüntetésen  hangzott el:

Bővebben
2014. január 23

KKDSZ: Nyílt level Balog Zoltán miniszternek

Tisztelt Miniszter Úr!

Lezajlottak a Magyar Kultúra Napjának ünnepségei. A Nemzeti Színházban tartott fennkölt kormányzati gálaműsoron túl is értékes programok sokasága mutatta meg, hogy ez a nap a rangos ünnepeink sorába emelkedett. Ennek örülhetünk, és jogosan büszkék lehetünk a legújabb korban kialakult, egyedülállóan szép szokásunkra.  

Bővebben
Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) tájékoztatója a „munkavállalói oldal” tagjai részére

Az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács 2013. december 6-ai ülésén tárgyalta a közszolgálati munkavállalók 2014. évi bérkompenzációjának szabályairól szóló kormányrendelet-tervezetet.

Bővebben
Összefogás a rokkantakért

  A korhatár alatti rokkantak összefogásra buzdítása már két éve elkezdődött, de a társadalmi közöny miatt eddig, sajnos zátonyra futott. Jöjjön már valaki, jöjjön már a felmentő sereg! Súlyos betegekről van szó, akik az országban minden szegletében szétszórva élnek speciálisan akadályoztatott körülmények között, így sajnos, csak a kétségbe esésükben egységesek.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector