Startlaphoz Csatlakozz!

A kéménytisztítással foglalkozó vállalkozókat tönkreteszi az átszervezés

Szinte bizonyos, hogy a kormány korábbi tervei ellenére ősszel nem veszi át a katasztrófavédelem a kéménytisztítási feladatokat a kéményseprő vállalkozóktól. Ehhez ugyanis az önkormányzatoknak a hat hónapos felmondási idő miatt már szerződést kellett volna bontaniuk a vállalkozókkal – írja a Magyar Nemzet.

Bővebben




Húszezer nyugdíjas nyolcezer forinttal többet kaphat

Régóta várnak anyagi támogatásra a II. világháborús hadiárvák, hadiözvegyek: most - a tervek szerint - havi 8 ezer forintot kaphatnak. A lépés az 1938 és 1945 között elesett katonák hozzátartozóit érinti, egyfajta nyugdíj-kiegészítésként is értelmezhető, mintegy 18 ezer ember számára. A Pénzcentrum mutatja a részleteket.

Bővebben




Közmunkások rabszolgasorsban: abszurd kormányzati ötlet

Napszámosnak is kirendelhetik a közmunkásokat a polgármesterek, ha pedig egy állástalannak nem tetszik a vállalkozótól kapott megbízás, kizárják a segélyezésből – írja a HVG.

Bővebben




Az iskolaszövetkezetekben tavaly 120 ezer tanuló vállalt munkát

Tavaly 1587 iskolaszövetkezet 120 ezer tanuló foglakoztatásában vállalt szerepet - közölte a NAV szerdán az MTI kérdéseire.

Bővebben




A dolgozók ötödét fél éven belül kirúgják

Hazánkban a munkavállalók fele válik be, a változó tesztpiaci trendek ismerete azonban segíthet a nagy és kis cégeknek is. Az elmúlt években sokat változtak a vezetői kvalitások, a vezetők iránti elvárások és egyben a vezetők kiválasztásának, tesztelésének sikerkritériumai is, így a HR szakembereknek ismét érdemes átértékelni gyakorlatukat – írja a Privátbankár.

Bővebben




A szociálpolitikai menetdíj-támogatás megvonása hátrányosan érintené a Volánokat

A Közlekedési Munkástanácsok Szövetsége (KMSZ) szerint az utasok számának csökkenésére, járatszűkítésekre, a közösségi közlekedés színvonalának romlására kell számítani, ha megvonják a Volánoktól a szociálpolitikai menetdíj-támogatást - közölte a szövetség pénteken az MTI-vel.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector