Startlaphoz Csatlakozz!

A pécsi szakszervezet akciója

Ingyen utazhat egy hónapig, aki tesz a közöny ellen

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. december 04. csütörtök, 11:43

A pécsi tömegközlekedési társaság mellett működő szakszervezet Nézzünk Együtt a Tükörbe programja decemberi akciójával igyekszik az ünnepekhez igazodni. Aki most hajlandó egy kicsit tenni a közöny ellen, egyhavi buszbérletet nyerhet - írja a pecsistop.

   A Nézünk Együtt a Tükörbe (NET) programot augusztus elején indította a pécsi tömegközlekedési társaság mellett működő Független Demokratikus Szakszervezet. Céljuk a cég dolgozóinak népszerűsítése, az, hogy az utazóközönség jobban megismerje és talán így jobban értékelje a munkájukat. Fontos törekvés az is, hogy kikérjék az utasok véleményét és ezzel közelebb hozzák egymáshoz a közlekedés résztvevőit - írja a program közleményében.
 
  A program egyik fontos csatornája a NET Facebook-oldala, és a csapat decemberi akciója is ehhez kapcsolódik.

  Az, hogy utas és buszsofőr, autós, gyalogos és kerékpáros együttélése lehet-e harmonikusabb csak azon múlik, hogy sikerül-e legyőzni a közönyt.

   A NET igazodva a ünnepekhez új akciót indít. Azok között, akik december 29-éig lájkolják a program Facebook-oldalát, 30-án egy teljes árú felnőtt és egy félárú januári havi összvonalas bérletet sorsolunk ki - utóbbi esetében a nyertes döntheti el, hogy tanuló, vagy nyugdíjas bérletet szeretne.

  Úgy tudjuk, karácsony idejére a NET ezen kívül más, köztéri akciókkal is készül.
 
Forrás: pecsistop.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Ingyen utazhat egy hónapig, aki tesz a közöny ellen.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector