Startlaphoz Csatlakozz!

2013. június 30

25 éves a Tudományos Dolgozók Szakszervezete

Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete megalakulásának 25 éves évfordulójára emlékeztek a hétvégén a TUDOSZ alapítói, valamint a jelenlegi
tisztségviselői, tagjai.

Bővebben




2013. június 28

Villamosenergia-ipari demonstráció a Vagyonkezelőnél július 2-án

Mivel az MVM társaságcsoporton belül a folyamatos egyeztetések, valamint az ágazati, és az országos bérajánlás megszületése ellenére sem sikerült a mai napig megegyezni az idei bérekről, a területén működő szakszervezetek sztrájkbizottságot alakítottak, és 2013. július 2-án, 10.00 órakor a Nemzeti Vagyonkezelő épülete előtt demonstrációt tartanak.

Bővebben




2013. június 25

A 25. VASAS Nyári Egyetem programja

A VASAS Nyári Egyetemének támogatója a Munkaügyi Közvetítői és Döntőbírói Szolgálat

Bővebben




2013. június 20

Vasas Szakszervezeti Szövetség: nem kellően kidolgozott a Mt. szabadságra vonatkozó szabályozása

A Vasas Szakszervezeti Szövetség nyílt levélben fordult dr. Czomba Sándorhoz.
A Vasas Szakszervezeti Szövetség nevében kérem szíves állásfoglalását a következő kérdésben: A 2012. július 1-től hatályos Munka törvénykönyvének a szabadságra vonatkozó szabályozása 2013. január 1. napján lépett hatályba. A munkavállalók csak mostanában szembesülnek annak nem kellően kidolgozott szabályozásával, illetve a rájuk nézve hátrányokat jelentő számítási módok különféle munkáltatói értelmezésével, illetve a jogalkotói szándékkal. 

Bővebben




A Vasas Szakszervezeti Szövetség nyílt levele a szakszervezeti tisztségviselők védettségéről

A Vasas Szakszervezeti Szövetség dr. Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkárhoz és az országgyűlési képviselőkhöz is eljuttatta nyílt levelét, mely szerint a Vasas Szakszervezeti Szövetséghez tartozó munkavállalókat felháborítja az, hogy a 2012. évi CCXVI. törvény egyes foglalkoztatási tárgyú törvényeknek a Magyary Egyszerűsítési Programmal összefüggő, valamint egyéb célú módosításáról szóló „saláta törvénybe” rejtve, a karácsony és újév között megjelenő Magyar Közlönyben tették közzé.  Ebben hatályon kívül helyezték a 2012. évi LXXXVI. törvény - a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény hatálybalépésével összefüggő átmeneti rendelkezésekről és törvénymódosításokról” c. jogszabály - 14.§ (1) bekezdésében foglaltakat, mely alapján a 2012. június 30. napján a Munka Törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. törvény 28. §–a szerinti védelemben részesülő szakszervezeti tisztségviselők is védettek voltak.

Bővebben




2013. június 16

Sikeres állásbörze Nyíregyházán a megváltozott munkaképességűeknek

A napokban sikeres állásbörzét tartottak Nyíregyházán, a Tiszavasvári úti Esély Centrumban a megváltozott munkaképességűek részére.

Bővebben




2013. június 12

2013. június 11

A VDSZ mozgalmat indít a többműszakos munkavállalók érdekeinek és a Munka törvénykönyve rendelkezéseinek összehangolásáért

Mozgalmat indít a többműszakos munkavállalók érdekeinek és a munka törvénykönyve (Mt.) rendelkezéseinek összehangolásáért a vegyipari szakszervezet nő-, műszakos-, valamint értelmiségi tagozata. A szervezet várja a különböző konföderációk, ágazati szakszervezetek, civilek, valamint a gazdasági élet szereplőinek jobbító javaslatát, hogy azokat összehangolva együtt követeljék a szükséges törvényi változtatásokat.

Bővebben




2013. június 06

A Mérnökszakszervezet fölényesen nyerte az üzemi tanács választásokat a BKK Zrt-nél

A közel 1800 munkavállalót foglalkoztató Budapesti Közlekedési Központnál az Mt. szerinti üzemi tanács és munkavédelmi képviselő választásokat tartottak.

    A választás összesítése lezárult.

    Ennek eredményeként a Mérnökök és Technikusok Szakszervezete fölényes győzelmet aratott.

    A megválasztott 24 üzemi tanácstagból 12 az MTSZSZ jelöltjeként került megválasztásra, a függetlenek 4, míg a többi 8 helyet 4 szakszervezet töltött be.
 
Budapest, 2013. május 6.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector