Startlaphoz Csatlakozz!

Térkép a munkahelyi generációs feszültségekről

Az egyes generációk másként szocializálódtak, más-más értékeket hordoznak, így munkahelyi együttműködésük konfliktusos. A feszültségek jól kitapintható „csomópontok” körül sűrűsödnek – írja a munkajog.hu.

Bővebben




Galló Istvánné: a hatalom döntésének megfelelően formálódik a pedagógus kar

Két hét múlva ül össze a Nemzeti Pedagógus Kar első küldöttgyűlése, amelybe nemrég választották meg a 125 küldöttet. Az interneten zajló szavazásban minden tizedik pedagógus részt vett, ami a kar előkészítő bizottságának elnöke szerint igen jó aránynak számít.

Bővebben




Fejenként 1 millió forintot kap 64 ezer alkalmazott egy meglepő per után

Bármennyire is konkurálnak, az Apple, a Google, az Intel és az Adobe megegyeztek, és megakadályozták, hogy munkavállalóik egymás közt vándoroljanak. Komoly kártérítést kell fizetniük mind a 64 ezer alkalmazottjuknak – írja a HVG.

Bővebben




Munka nem sok, a stressz annál több

Somogy és az ország munkavédelmi helyzete aggasztó. A munkahelyi stressz a második leggyakoribb munkával összefüggő megbetegedés – írja a sonline.hu.

Bővebben




A német modell szerint fejlesztik a magyar szakképzési rendszert

Tizennyolc német és magyar szakképesítés összehasonlítását, programfejlesztést, komplex tanári felkészítő programot követően pilot képzés keretében félezer diák tanulhat a német duális szakképzési modell szerint a Nemzeti Munkaügyi Hivatal és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara közös projektjében.

Bővebben




Áttörés a női foglalkoztatásban?

   A női felső vezetők alkalmazása nem csupán társadalmi, hanem gazdasági kérdés is.A 21. század a nők évszázada lesz – jelentette ki dr. Ternovszky Ferenc, a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) tanára a Világgazdaság Nők az üzleti csúcson című konferenciáján. Ternovszky e merész állítását egyebek között azzal indokolta, hogy a 21. századi munkák inkább női kompetenciákat fognak igényelni – olvasható a Magyar Nemzetben.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector