Startlaphoz Csatlakozz!

A rendőrök ellátása sem különb a menedékkérőkénél

Éjjel nem megy a fűtés, több napig nem tudtak fürdeni, mert nem volt víz, 14 órás szolgálatot teljesítenek - erre panaszkodott egy rendőr a Facebookon. A határátlépés nemcsak a „gazdasági menekültek” számára fáradságos. Panaszkodnak a rendőrök is.

Bővebben




Nem fizetik ki a nővérek túlóráit?

Az RTL Klub Házon kívül című műsorában bemutatott magyar ápolónő arról beszélt: nem fizetik ki a túlóráikat, sokszor 28 órát vannak talpon havi nettó 140 ezer forintért. Az internetezők között vannak ápolók, akik arról írnak, örülnek, hogy valaki kiállt értük – írja a 168 óra.

Bővebben




Művész vagy közszolga legyen a gyerek?

Kiszámítható közszolgálati életpályamodell, esetleg a művészvilág vonzza a továbbtanuló diákot? Az Origo továbtanulással és felvételivel foglalkozó sorozatunk mostani részében mind a két képzésre hozunk példát, annak előnyeivel és hátrányaival, a felvételi követelményekkel.

Bővebben




Nem vonz az adómentesség

Nyolcból csak egy cég kínál a cafetérián belül biztosítást a munkavállalóinak, pedig a juttatás adómentesen adható. Az egész életre szóló biztosítás adókedvezménye nem sokára megszűnik, az egészségbiztosítások csak lassan terjednek el – írja a Világgazdaság.

Bővebben




A felsőoktatási oktatók bérrendezéséről tárgyalt az államtitkárral az FDSZ

A felsőoktatási oktatók bérrendezéséről tárgyalt tegnap Palkovics László államtitkár a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetével (FDSZ) – értesült a Magyar Nemzet. Információink szerint a készülő előmeneteli rendszer az alacsonyabb beosztású oktatók, vagyis a tanársegédek, adjunktusok fizetésében hozhat nagyobb mértékű emelést.

Bővebben




Szombat délután tizenhárom megyeszékhelyen demonstrált a Közmunkások Szakszervezete

A Közmunkás Szakszervet szombaton délután tizenhárom megyeszékhelyen tartott megmozdulásokat. A résztvevők a szegénységre figyelmeztettek. Egyebek mellett a minimálbér nettójának 88 ezer forintra emelését, tisztességes munkát és tisztességes béreket, az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentését, a közszférát érintő azonnali 5 százalékos béremelést követeltek.

Bővebben




Itt lesz rossz szegénynek lenni márciustól

Húzni kell a nadrágszíjon a szegény falvakban, de Budapesten sem jár jól mindenki. Megérkeztek az első önkormányzati rendeletek azok után, hogy az állam több segély mögül is kivonult. Azt mondták, senki sem fog rosszabbul járni. Nem így let – írja az abcug.hu.

Bővebben




Jó hír a nyugdíjasoknak: visszajön a 13. havi nyugdíj?

Az utóbbi években a kormány rendre alulbecsülte az inflációt, így az 2010-2015 között a nyugdíjak vásárlóereje összesen 6,2-6,4 százalékkal bővültek – magyarán lassan egy 13. havi nyugdíjat kaptak ajándékba az idősek a kormány „tévedései” következtében.
 

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector