Startlaphoz Csatlakozz!

Kettészakítja az országot a közmunka

 Az idei első féléves adatok alapján vannak olyan megyék Magyarországon, ahol a munkavállalás szempontjából egyre rosszabb a helyzet. Más lehetőség szinte nincs is, mint a közmunka - írja az mfor.hu.

Bővebben
Németországban igény van a jó szakemberekre

A Német Kereskedelmi- és Iparkamara munkatársai hevesen tagadják azt az állítást, miszerint Németországban csak diplomával lehet igazán jó állásokat találni. Sőt, az utóbbi időben megnövekedett az igény a diplomával nem rendelkező, de magas szintű szakképesítést szerzett munkavállalók iránt.

Bővebben
Czomba: súlyos következményei lehetnek a nyugdíjrendszer átalakításának

Foglalkoztatási szempontból súlyos következményei lehetnek annak, ha a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjazása miatt átalakítják a nyugdíjrendszert – hangsúlyozta Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón, újságírói kérdésre válaszolva.

Bővebben
Évtizedekbe kerülne minden munkavállaló leellenőrzése

 A jelenlegi állomány mellett 38 évig tartana, míg a munkavédelmi hatóság az összes céget legalább egyszer felkeresi – mondta a Magyar Szakszervezeti Szövetség alelnöke a Klubrádió Reggeli Gyors című műsorában.

Bővebben
Várhatóan 7 százalék alatt marad a munkanélküliségi ráta

  Az év hátralévő részében várhatóan 7 százalék alatt marad a munkanélküliségi ráta az MTI által megkérdezett elemzők szerint.

Bővebben
Lehet még drámaiabb a magyar nyugdíjasok helyzete

A szabolcsi nyugdíjas már most is kevesebbet ér, mint a pesti, de kaphat még kevesebbet is. Mintegy 7 ezer forinttal – írja a hir24hu.

Bővebben
Az EKSZ törvénymódosítást kezdeményez a buszsofőrök elleni támadások miatt

 Törvénymódosítást kezdeményez a buszsofőrök elleni egyre gyakoribb támadások miatt a BKV-nál működő Egységes Közlekedési Szakszervezet (EKSZ).

Bővebben
Elfogytak a kamionosok, jönnek az államilag támogatott kényszersofőrök

Hajmeresztő hibákat követnek el a fuvarozó cégekhez próbavezetésre jelentkező sofőrök. Volt, aki képtelen volt értelmezni a 30-as táblát, más meg sebességet váltani nem tudott. Évente több ezer kamionost keresnek Magyarországon, van olyan vállalkozó, aki kapásból tíz sofőrt is fel tudna venni, és bár akadnak jelentkezők, csak kevesen alkalmasak a munkára. 15 év után az állam is újra beszáll a sofőrök képzésébe, 6 ezer jogosítvány megszerzéséhez ad zömmel uniós pénzt, aminek nem nagyon örülnek a rutinos kamionosok – írja a vs.hu.

Bővebben
6,9 százalékos volt a munkanélküliség április-júniusban

Idén április-júniusban 310 ezer volt a munkanélküliek száma, 49 ezerrel kevesebb, mint egy évvel korábban, a munkanélküliségi ráta 1,2 százalékponttal, 6,9 százalékra csökkent - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Bővebben
Húsz százalékkal csökken a közszolgálati televízió alkalmazottainak bére

Augusztus 1-jétől húsz százalékkal csökken a Román Televízió (TVR) alkalmazottainak bére, miután a közszolgálati intézmény igazgatótanácsa úgy döntött, hogy öt napról négy napra csökkenti a munkaidőt.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector