Startlaphoz Csatlakozz!

Munkahelyek tízezrei szűnhetnek meg

Népszavazást akar a vasárnapi zárva tartásról a VOSZ

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. november 10. hétfő, 15:19

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) népszavazást kezdeményez a vasárnapi zárva tartásról. Munkahelyek tízezrei szűnhetnek meg, ha bevezetik az új rendszert – írja a hir24.hu.

    „A jelenlegi nyitvatartási rendszer sok, a kereskedelemben dolgozó embernek biztosít munkát, az államnak pedig számottevő járulék- és adóbevételt jelent. A VOSZ felhívja a szigorítást/korlátozást kezdeményezők figyelmét arra, hogy akik a vasárnapi nyitva tartás megszüntetésére törekednek, azok a kereskedelmi alkalmazottak érdekei ellen dolgoznak, semmibe véve a fogyasztók szabad választási jogát, ezzel ráerőszakolva a vásárolni kívánó többségre a kisebbség által zajosan propagált igényt” – közölte lapunkkal a Demján Sándor vezette szövetség.
 
   Azt szeretnék, hogy a kereskedelemben dolgozó félmillió embernek biztos munkahelye legyen, és a vasárnapi vásárlás lehetősége továbbra is rugalmas megoldást biztosítson a hét közben dolgozóknak, alkalmazkodva a lakosság megváltozott életstílusához. A vasárnapi zárva tartást a kereskedelmi munkahelyek tudatos veszélyeztetésének tartják. Egyben leszögezik, hogy a népszavazási kezdeményezést szakmai alapon indítják, és nem pártokkal, hanem partnerszervezetekkel kívánják lefolytatni.
 
Forrás: hir24.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Népszavazást akar a vasárnapi zárva tartásról a VOSZ.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector