Startlaphoz Csatlakozz!

Minden tizedik magyar azt fontolgatja, véglegesen külföldre költözik

Rétvári Bence szerint csökken a szegénységgel fenyegetettek száma

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 08. hétfő, 11:10

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint is az elmúlt két évben 241 ezerrel csökkent azoknak a száma, akik ki vannak téve a szegénység kockázatának - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára hétfőn az M1 aktuális csatorna műsorában.

    Rétvári Bence annak apropóján nyilatkozott, hogy a Tárki felmérése szerint minden tizedik magyar azt fontolgatja, véglegesen külföldre költözik. Úgy vélekedett: az elvándorlás a munkahelyteremtés mellett olyan célzott intézkedésekkel csökkenthető, mint a devizahitelek kivezetése vagy a rezsicsökkentés.

    Jelezte: a rezsicsökkentésnek köszönhetően egymillió emberrel kevesebbnek jelent gondot a számlák kifizetése. Hozzátette: 9-10 százalékkal csökkent azoknak az adósoknak a száma, akik nem tudják fizetni a törlesztőrészletüket.

    Ugyancsak pozitív fejlemény, hogy a Tárki felmérése szerint 2013-hoz képest 12 százalékkal többen engedhetnek meg maguknak nyaralást, illetve a két évvel ezelőttihez képest 8 százalékkal nőtt azoknak a száma, akiknek nem jelent gondot egy váratlan kiadás, például egy elromlott mosógép pótlása - mondta Rétvári Bence.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Rétvári Bence szerint csökken a szegénységgel fenyegetettek száma.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector