Startlaphoz Csatlakozz!

Az Autonóm Területi Szakszervezet csatlakozik a „vizes” demonstrációhoz

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 05. péntek, 09:23
Az Autonóm Területi Szakszervezet támogatja a Vízügyi Közszolgáltatási Dolgozók Szakszervezetének közleményét, - amelyben arról tájékoztat, hogy elkerülhetetlen az ágazatban kialakult helyzet miatt egy ágazati demonstráció – és bejelenti a demonstrációhoz történő csatlakozását.

Az Autonóm Területi Szakszervezethez tartozó közműcégek munkavállalói három éve nem kaptak bérfejlesztést, a munkavállalók 70-80 %-a minimálbért keres, a nettó bérük készenléttel, túlmunkával együtt nem éri el, vagy alig haladja meg a létminimumot.

Nem tartható tovább, hogy a közműcégekre kivetett adók, a rezsicsökkentés és a vízár befagyasztásának hatása további terhet jelentsen a munkavállalóknak. Tűrhetetlen, hogy az állami- és önkormányzati cégek dolgozói között megkülönböztetés legyen!

Az Autonóm Területi Szakszervezet várja a VKDSZ Demonstrációs Bizottságának megkeresését és felajánlja együttműködését a forgatókönyv kialakításában.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Az Autonóm Területi Szakszervezet csatlakozik a „vizes” demonstrációhoz.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector