Startlaphoz Csatlakozz!

Rendkívüli munkavégzés munkanap-áthelyezéskor

 A munkanap-áthelyezéssel érintett héten, amikor ennek következtében a naptár szerinti munkarendtől való eltérés miatt szombatra esik a munkavégzés (azaz hétfőtől péntekig negyvennyolc óra a rendes munkaidő), elrendelhető-e heti negyven órás munkaidőkeretben foglalkoztatott munkavállalók számára még ezen felül rendkívüli munkavégzés is? – olvasható a munkajog.hu oldalán.

Bővebben




GYES alatt, GYES után

   Kisgyermekes nők visszatérése a munkaerőpiacra. A témáról nem lehet eleget beszélni, olyan sok változásra lenne még mindig szükség. Változásra, igen, és nemcsak a munkaerőpiacon. Otthon is, a párkapcsolatokban… - olvasható az nlcafe.hu oldalán.

Bővebben




Aláírásokat gyűjt az LMP az ifjúsági garanciaprogram bevezetéséért

 Petíciót indít, aláírásokat gyújt az LMP az uniós ifjúsági garanciaprogram magyarországi bevezetése érdekében - jelentette be Csiba Katalin, a párt EP- képviselőjelöltje pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Bővebben




Megváltozott munkaképességű munkavállalók beilleszkedése a szervezetbe

 A megváltozott munkaképességű dolgozók sikeres és eredményes foglalkoztatása érdekében nagy segítséget jelenthet, ha egy szervezet figyelmet fordít a szervezeti életbe, szokásokba (egységesen szervezeti kultúrába) történő beillesztésre, munkahelyi szocializációra.

Bővebben




A tanulmányaik finanszírozására gyűjtenek a fiatalok

 Ismét közeleg a nyári szünet, ami sok diák számára a pihenés mellett a pénzkereseti lehetőség időszakát is jelenti, elmennek dolgozni – írja a profession.hu.

Bővebben




A diákmunka is lehet adóköteles

Adóköteles a diákmunkával, egyszerűsített foglalkoztatás keretében szerzett jövedelem, ha összege meghaladja a mentesített keretösszeget, azaz a foglalkoztatás napjainak száma és az adóév első napján hatályos kötelező legkisebb munkabér napibérként meghatározott összegének (2013-ban 4510 forint/nap) szorzatát - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) hétfőn a Facebook oldalán.

Bővebben




Csizmár Gábor sokat felejtett, keveset tud...

Csizmár Gábor, volt munkaügyi miniszter, az Országos Érdekegyeztető Tanács egyik állandó alakja a szocialista kormányzás alatt, immár nyugdíjasként adott interjút aNépszavának. Ebben sajnos nem csak komoly tárgyi tévedések hangzottak el, de az is kiderült, Csizmár Gábor már tényleg messze van a napi eseményektől, „nincs képben” a magyarországi szakszervezeti mozgalmat illetően – olvasható a szakszervezet.blog.hu oldalon.

Bővebben




Van, aki ráfizethet a korán jött GYES-re és családi pótlékra

Nem várt kellemetlenséggel járhat a családtámogatások kiutalásának múlt heti előrehozása: bár a családok számára így könnyebb volt az négynapos hétvége, a banki ügyfelek egy része ugyanakkor májusban nem tudja teljesíteni a kedvezményes számlavezetéshez elvárt feltételeket – írja a Privátbankár.

Bővebben




A magyar fiatalok közel fele vállalna külföldön munkát

 Bár a 20-35 évesek többsége szerint soha nem volt még ilyen nagy a bizonytalanság és kiszolgáltatottság, több mint fele mégis itthon számít karrierre - derül ki a Bridge Budapest reprezentatív kutatásából – írja a Világgazdaság.

Bővebben




Már fizikai munkást is neten keresnek

Az első negyedévben 40 százalékkal több pozíciót hirdettek meg a cégek, mint tavaly ilyenkor. Arányaiban nőtt azoknak az álláshirdetéseknek a száma, amelyeknél nem kérnek diplomát, vagy nyelvtudást – írja az mfor.hu

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector