Startlaphoz Csatlakozz!

Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Munkahelyek lehetnek az EU támogatásokból

A 2014 és 2020 közötti költségvetési időszakban 12 milliárd forintnyi fejlesztésre adnak lehetőséget az európai támogatások, jelentette be Lázár János. Az összeg 60 százalékát gazdaságfejlesztésre költik. Olyan beruházások jönnek létre, amelyek munkahelyeket teremtenek,

Read more
Mennyire ismeri az új munka törvénykönyvét?

Tíz tesztkérdésünkkel felmérheti, tartogatnak-e még meglepetéseket Önnek a paragrafusok, vagy már a kisujjában van a munkajog! – olvasható a munkajog.hu oldalán.

Read more
OECD: csökkent, de magas szinten maradt a munkanélküliség

 Szerény mértékben csökken a munkanélküliség az idén és jövőre is a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezetet (OECD) tagállamainak többségében, de még így is jóval felülmúlja a válság előtti szinteket - derül ki a nemzetközi szervezet adataiból.

Read more
Lezárult a Képzettséget mindenkinek! elnevezésű szlovén-magyar program

Lezárult a Képzettséget mindenkinek! elnevezésű, határon átnyúló együttműködési projekt, amelynek keretében az Első Magyar-Dán Termelő Iskola Alapítvány és szlovén konzorciumi partnerei módszertani programot dolgoztak ki, hogy minél kevesebb fiatal lépjen ki a képzésekből a végzettség megszerzése előtt.

Read more
Mennyit ér a pedagógusok munkája?

Ismét emelkedik a pedagógusok bére. Kérdés, hogy önmagában ettől vonzóbbá válik-e a pálya – erről is beszélt a Debrecen Televízió Esti közelkép című műsorában a szakember.

Read more
Mendrey: több százezres emberkísérlet, amit a kormány csinál

Több százezres emberkísérletnek nevezte a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke, hogy a kormány rohammunkával készült tankönyveket élesben tesztel a gyerekeken – olvasható az ATV weboldalán.

Read more
PSZ:az oktatást-nevelést segítők bérét is rendezni kell!

A Pedagógusok Szakszervezete szerint az oktatást-nevelést segítő dolgozók bérét is rendezni kell, ők ugyanis 2008 óta gyakorlatilag nem részesültek béremelésben.

Read more
Hálapénz: rést kell ütni a rendszeren

Komplex intézkedési terv szükséges az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók elvándorlásának megakadályozására az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára szerint – írja a Népszabadság.

Read more
Packázik a Tesco a Kúriával?

 Lejárt ugyan az augusztus végi határidő, a Tesco áruházlánc mégsem tett eleget törvényi kötelezettségének, és máig nem ismertette azokat az adatokat a szakszervezettel, amelyek kiadására a Kúria kötelezte a multinacionális céget – értesült a Magyar Nemzet.

Read more
Így vesztette el 363 ezer magyar az állását

Meglepő módon az ezredforduló óta nem a nagy gazdasági válság évei alatt jelentették be a legtöbb csoportos leépítést a Magyarországon működő cégek - igaz, a legtöbb elküldött munkavállaló ehhez az időszakhoz kötődik.

Read more

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector