Startlaphoz Csatlakozz!

A Nemzeti Pedagógus Kar a többséget képviseli?

Amiben Hoffmann és Czunyiné egyetért: odacsaptak a szakszervezeteknek

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. június 19. csütörtök, 17:17

Szereptévesztésben vannak a tanári szakszervezetek, mondta a volt és a jelenlegi köznevelési államtitkár az Országgyűlés csütörtöki, rendkívüli ülésén – olvasható az eduline.hu oldalán.
   Hoffmann Rózsa (KDNP) a pedagógusszervezetekről azt mondta: egyes szakszervezetek - amelyek a tanártársadalom szűk rétegét képviselik - erősen átpolitizálódtak. Szerinte szükségessé vált egy olyan szerveződés létrehozása, amely a többséget képviseli, ez szülte meg a Nemzeti Pedagógus Kart. 
 
   Életre hívása nem hirtelen támadt politikai ötlet eredménye, hanem négyéves előkészítő munkáé - mondta. A tagság valamennyi pedagógusnak lehetőséget teremt arra, hogy bekapcsolódjon a szakmai kérdések véleményezésébe, ám senkit, semmire nem kényszerít - mondta. A pedagóguskarról és a kar vezetőjéről itt olvashatjátok el összefoglalónkat.
 
   Czunyiné Bertalan Judit közoktatásért felelős államtitkár is úgy vélte: a pedagógusok lehetőséget kapnak arra, hogy segítsék az oktatáspolitika irányítását. Szerinte a tisztségviselők megválasztása átlátható volt.
 
   Ilyen széles körűen reprezentált hozzászólási lehetősége a magyar pedagógus társadalomnak nem volt - jelentette ki. A köznevelési államtitkár szerint is ”mintha kicsit szereptévesztésbe kerültek volna a szakszervezetek az elmúlt időszakban”. Szakmai partnerséget ígért a szervezetnek.

Forrás: eduline.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Amiben Hoffmann és Czunyiné egyetért: odacsaptak a szakszervezeteknek.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector