Startlaphoz Csatlakozz!

7,2 százalék

Csökkenő munkanélküliség az OECD tagállamaiban

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. november 13. csütörtök, 14:05

Szeptemberben 7,2 százalékra csökkent a munkanélküliség a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) tagállamaiban az augusztusi 7,3 százalékról.

    Az OECD országaiban a második egymást követő hónapban csökkent az állástalanok aránya. A munkanélküliek aránya utoljára 2009 januárjában volt ilyen alacsony, akkor 7,1 százalék volt.

    A munkanélküliek száma szeptemberben 44,2 millió volt a vizsgált országokban, 5,6 millióval kevesebb, mint a 2010. áprilisi csúcsponton, de még mindig, 9,6 millióval több, mint a gazdasági válság kezdetén.

    Az OECD tájékoztatása szerint a munkanélküliség csökkent az Egyesült Államokban és Kanadában, nem változott az eurózónában és nőtt Japánban.

    A magyarországi szeptemberi adatok még nem álltak rendelkezésre, augusztusban 7,6 százalékos volt a magyar munkanélküliség, előtte júliusban 7,8 százalékos.

    A csak a 15-24 éves korosztályra vonatkozó fiatalkorú munkanélküliség szeptemberben nőtt, 14,8 százalékról 15,1 százalékra.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Csökkenő munkanélküliség az OECD tagállamaiban.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector